Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
6.567
Cevap
132
Favori
574.971
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hehehe. O zaman gec yollamanin bahanesi bu. 3 tllik eft ucreti, transfer islem saatinin disinda gerceklestigi icin cikti sanirim, halbuki eftyi 16dan once yapmistim. Dun maas yatinca akbank hesabimdan e turuncuya eft yaptim, ucret alinmadi cunku.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gec eft dir o evet. akbank daha insafliymis o konuda, ing gec eftden 6 lira aliyor yanlis bilmiyorsam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • suicide kullanıcısına yanıt
    Belki belli bir miktarın üstündeki eft lerde ücret alıyor da olabilir akbank.
  • ing panelinizde güvenlik internet bağlantı sunucu tek tıkla kısıtlama, ttnet tıkla açık gerisi kapalı gibi, zaman dilimi ayarlama ayarı varmı ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • systemexp kullanıcısına yanıt
    faiz oranı hala %13 herhangi bir masraf yok. eger doviz alım satımı yapacaksam gun içinde paramı enpara aktarıyorum, işim bittiğinde mevduatımı ING eturuncuya geçiriyorum gecelik %13 işliyor. şimdilik bir sorun yok. ama sorsan güveniyormuyum, 'hayır'.. ileride ne olur bilinmez ING bu.
  • t_garret kullanıcısına yanıt
    Ok.Çok teşekkürler dostum bugün deniyecem...👍

• yıllık kart aidatı alınıyor mu? bilgisi olan var mı?
  • Arkadaşlar twitter'dan ing bank yetkilisi ile konuştum. Eski turuncu hesap sahibi olduğumu söyledim. e-turuncudan yararlanabilirmiyim dedim. Hayır yararlanamazsınız dedi.

Yüksek bir mevduat ile gelsem e-turuncudan 1 yıllık yuzde 13 alamazmıyım diye sordum. Malesef cevap bile vermedi.
  • weapon_ps3 kullanıcısına yanıt
    Umurlarında bile değil malesef, bende şubeyi aradım mt ile görüştüm.Ancak %11 oranı veririz dedi.Deneyip bakmak lazım...

Aynen hocam bankacılık sistemide gsm operatörleri gibi eski müşterilere çöp gözüyle bakıyorlar. İyi olan kampanyaları sadece yeni müşteriler için yapıyorlar. Bende Finansla hiç çalışmamıştım daha önce şimdi gidip konuşursam iyi bir oran verirler gibi.
  • weapon_ps3 kullanıcısına yanıt
    Bencede finans bu aralar iyi oran
    veriyor,tavsiye ederim...👍

• Arkadaşlar cepteteb 12.75 veriyormuş 32 gün için finansdan mantıklı gibi finans 12.40 veriyordu.

Teb kimlerin ?

O da mı Arap sermayesi ?
  • Arkadaşlar 100 bin e kadar olan güvence internet şubeleri içinde geçerli mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weapon_ps3 -- 18 Mart 2016; 14:52:07 >
    E-Turuncu hesap açtırdım, kartım da yeni geldi ve enparadaki bakiyemi dün öğleden sonra 1-2 gibi ing e-turuncu hesaba taşıdım ve fakat bugün girip baktığımda gecelik faiz işlemediğini gördüm. Müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşmede haftasonu faiz işlemez bilgisini aldım. Böyle bir şey var mı gerçekten haftasonu para nemalandırılmıyor mu e-turuncu hesapta, her hafta sadece 5 günlük mü faiz kazancı elde ediliyor?
  • aegnor92 A kullanıcısına yanıt
    haftasonu isleyen faiz hesapta gozukmuyor sadece m.hizmetleri yanlis bilgi vermis. yani pazartesi sabahi 3 gunluk faiz yansiyacak hesabiniza. (cuma, cts ve pazara ait)

• Teşekkür ederim ben de böyle saçmalık mı olur hesabı kapattırayım diye düşünüyordum ciddi ciddi:)

rica ederim, siz onlarin sacmalamasina bakmayin oyle sey mi olur? Dedigim gibi pzt sabah bakarsaniz 3 gunluk faiz getirisini gorebilirsiniz.

Hocam daha onceden turuncu hesabiniz varmiydi ? ilk defa mi ing bankta turuncu hesap actirdiniz.

• Yoktu hocam ilk defa açtırdım ben.

• TURUNCU HESAP PİŞMANLIKTIR. BAŞLANGIÇTA HAVALE, EFT VE HESAP İŞLETİM ÜCRETİ ALINMIYCAK DENİLDİ. ŞİMDİ HEPSİ VAR. ARTI ATM DEN PARA ÇEKEMEDİKTEN SONRA NE İŞE YARAR Kİ?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.