Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.569
Cevap
132
Favori
576.162
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İng den turuncu hesap ve vadesiz hesabım var..Müşteri hizmetlerini aradım vadesizden hesap işletim ücreti alıyormuşşunuz vadesiz hesabımı kapatmak istiyorum dedim.Oda bana 25 bin üstü para varsa hesabınızda hesap işletim ücreti almıyoruz dedi.Onun için kapatmanıza gerek yok dedi..Gerçekten varmı böyle bişey yoksa müşteri hizmetlerinin sallamasımı..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: weapon_ps3

Arkadaşlar cepteteb 12.75 veriyormuş 32 gün için finansdan mantıklı gibi finans 12.40 veriyordu.

Teb kimlerin ?

O da mı Arap sermayesi ?

Türk-Fransız ortak diye biliyorum.
  • 12,40 174 tl veriyor başka bankada acaba bu ne kadar verir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aegnor92

E-Turuncu hesap açtırdım, kartım da yeni geldi ve enparadaki bakiyemi dün öğleden sonra 1-2 gibi ing e-turuncu hesaba taşıdım ve fakat bugün girip baktığımda gecelik faiz işlemediğini gördüm. Müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşmede haftasonu faiz işlemez bilgisini aldım. Böyle bir şey var mı gerçekten haftasonu para nemalandırılmıyor mu e-turuncu hesapta, her hafta sadece 5 günlük mü faiz kazancı elde ediliyor?

Kardeş ben de yeni e-turuncu hesap açtırdım.Kargo ile anlaşmaları gönderdiler.imzaladık. Bana bir "nakit kart" verdiler. Ancak internet bankacılığına giremedim.Şubeye gitmem gerekliymiş.Orada bana internet bankacılığı için gerekli şifre ve kodu vereceklermiş.Telefondaki görevli öyle söyledi.Eger öyleyse bana banka 75 km uzak. Bence bir şifre ve kod için 150 km yol gidilmez.Bu işte bir yanlışlık mı var acaba? Siz de yeni hesap açtırmışsınız.Siz böyle sorun yaşadınız mı? Selamlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: aegnor92

E-Turuncu hesap açtırdım, kartım da yeni geldi ve enparadaki bakiyemi dün öğleden sonra 1-2 gibi ing e-turuncu hesaba taşıdım ve fakat bugün girip baktığımda gecelik faiz işlemediğini gördüm. Müşteri temsilcisi ile yaptığım görüşmede haftasonu faiz işlemez bilgisini aldım. Böyle bir şey var mı gerçekten haftasonu para nemalandırılmıyor mu e-turuncu hesapta, her hafta sadece 5 günlük mü faiz kazancı elde ediliyor?

faizi pazartesi görürsünüz hesabınızda. bu ing nin saçmalıklarından biri. mesela cumartesi para yatırsaydınız faiz alamıyordunuz. en para da öyle değil haftasonu da para girsen sabaha faiz hesapta oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • batyaz kullanıcısına yanıt
    Ben şubeye gitmedim hocam, telefonuma şifre geldi sonra o şifreyle mobil uygulamadan internet şifresi oluşturdum. Şubeye gitmeden hallettim tamamen.
  • Beyler mobil uygulamasina giris sifresini sms olarak almanin bir yolu yok mu.

• hocam ben yeniyim.ama bana gelen yazıda şöyle yazıyor : SMS ile şifre almak için , bankamızda kayıtlı olan GSM numaranızdan, SIFRE yazıp, bir boşluk bırakarak kartınızın son dört hanesini SMS ile 2205'e gönderebilirsiniz. Diyor. selamlar
  • Vakifbank islemi tamamladiktan sonra sms atip puan yükleme yapılan oldu mu. Yapi kredi yüklüyor vakifta durum ne acep

• Fauzden uzak durun paranizin bereketi kacar helale haram katarsiniz paranizin tamami haram olur. Faiz almakta vermekte haram

• quote:

Orijinalden alıntı: bronkoskopcu

Fauzden uzak durun paranizin bereketi kacar helale haram katarsiniz paranizin tamami haram olur. Faiz almakta vermekte haram

Benim 50 bine ihtiyacım var. Bunu sen ver faizsiz, dediğini uygulamış oluruz.

Boş boş konuşmayın...
  • Ev alacak kadar miktarda para yoksa nereye yatırabiliriz ki?

1+1 ev alalım dedik uçmuş gitmiş.

Parayı dolara çevirip bankaya koysak onunda faizi var %2 gibi.

Altın alıp yastık altında mı tutalım.

Faiz haramdır bulaşmayın diyenler tavsiyelerini yazsın.
  • weapon_ps3 kullanıcısına yanıt
    elinizdeki üç kuruşu da kaybedin diyorlar kisaca. altın alsan buyuk oyuncuların arasında kaynarsin gunu gununu tutmuyor, dolar euro desen deli dana gibi bir yukari bir asagi. borsada zaten haram ama onunda yon vereni var deneyimsiz kucuk yatirimciyi sogusluyor... Herkes ticaret yapabilecek diye bir kuralda yok, memura yasak, anlamayana tuzak... millet elindeki paranin degerini korumak icin ne yapsin, en azindan bankada ekonomiye katkisi var. Her seyi gectim cekip evde saklasan kesin caldirirsin, vadesiz hesaba koysan banka yine ondan faiz kazanacak...

• suicide kullanıcısına yanıt
    Doğru söylüyorsunuz, şu an en mantıklısı bankalar. Bizim gibi çok büyük parası olmayanların işi zor. Bizim tanıdık altınlarını evde tuttu bir gün eve hırsız girdi nereden bakarsan 40-50 bin lik altın uçtu gitti.
  • enpara %12.45

• edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeMETH_ -- 30 Mart 2016; 16:09:41 >
  • Faiz haramdır.Bunu biz de biliyoruz.Ama paramızın değerini nasıl muhafaza edeceğiz? Bir akılcı yol bulun kardeşim.Yoksa sevimsiz hale düşüyorsunuz, haberiniz olsun.
  • mevcut turuncu hesabı mobil şubeden eturuncuya çevirip %13 den yararlanabiliyorsun. uygulamayı güncelleyip bakayım dedim, basitçe dönüştür şıkkıyla oldu. bi miktar eft yaptım %13 görünüyor. 500bine kadar aynı oran. hesap işletim ücreti, eft, havale masrafı da yok. eft yaptım ücret almadı. ancak para çekmek için vadesiz hesaba aktarmak lazımmış.

bu bankadan pek hazetmesemde günlükte en iyi oran bu. tabi 1ay sonra düşer ayrı mesele. eski turuncular farketmediyse diye yazayım dedim. başta bir arkadaş yazmış aslında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mobil uygulama güncellenmiş.
    güncelleme yaptık.
    sim kart aktive et diyor

dövizdeki makası 2 katına çıkardılar birde.

ing bitmiştir benim gözümde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

quote:

Orijinalden alıntı: bronkoskopcu

Fauzden uzak durun paranizin bereketi kacar helale haram katarsiniz paranizin tamami haram olur. Faiz almakta vermekte haram

Benim 50 bine ihtiyacım var. Bunu sen ver faizsiz, dediğini uygulamış oluruz.

Boş boş konuşmayın...

Dostum faiz ile ilgili hadislere, ayetlere bakin bi daha dusunun

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.