Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
132
Favori
576.162
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Turuncu hesap günlük vadeli diye geçiyor. Turuncu hesapta şube kulllanabiliyorsun. E-turuncu da günlük vadeli diye geçiyor fakat şube kullanamıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bronkoskopcu

quote:

Orijinalden alıntı: HanRa

quote:

Fauzden uzak durun paranizin bereketi kacar helale haram katarsiniz paranizin tamami haram olur. Faiz almakta vermekte haram

Benim 50 bine ihtiyacım var. Bunu sen ver faizsiz, dediğini uygulamış oluruz.

Boş boş konuşmayın...

Dostum faiz ile ilgili hadislere, ayetlere bakin bi daha dusunun

Bunu neden Katar, İran, Suudi Arabistan ve Türkiye gibi dini inancı İslam olan ve hatta bazıları islam hukuku şeriatla yönetilen ülkelerin ileri gelenlerine anlatmıyorsun yakışıklı?

Kapitalizm neymiş, ülkeler ekonomik olarak bağımsızlıklarını kaybedip nasıl yönetilirmiş önce bunları bir öğren, sonra gelip burda "omo foiz horom tomommu" goy goyu yap.

Kitabın ismi "bir ekonomik tetikçinin itirafları". Kitap okumakla falan işin olmazsa youtubede özet geçen birde videosu var. Hani ilk emri OKU olan bir dinin mensubu olarak, olmaz da sen bunları okumaya izlemeye üşenmezsin ama oldu ki üşendin diyelim ben sana bir kaçta alıntı yapayım buraya:

quote:

*kendi otomobilini üretemeyen ülkeye borç para verip otobanlar, yollar yaptırırız..
    * sonra onlara arabalarımızı satarız..
    * daha sonra bankalarını satın alırız..
    * o bankalardan halka ucuz krediler verip daha çok araba almalarını sağlarız..
    * böylece verdiğimiz o krediyi arabamızı satarak geri alırız, hem de faiziyle..

o ülkeye dünya bankası ya da kardeş kurumlardan bir kredi ayarlarız. ayarlanan kredi asla o ülkenin hazinesine gitmez. o ülkede ‘proje’ yapan bizim şirketlerimizin kasasına girer.

enerji santralleri, sanayi alanları, limanlar, dev havayolları yapılır..
    aslında insanların işine yaramayan bir yığın beton yığınları oluşur ve bizim şirketlerimiz kazanır..
    o ülkedeki birileri de nemalandırılır. toplum bu düzenekten hiçbir şey kazanmaz. ama ülke büyük bir borcun altına sokulmuş olur. bu o kadar büyük bir borçtur ki ödenmesi imkânsızdır. plan böyle işler..

sonunda ekonomik danışmanlar/tetikçiler olarak gider onlara deriz ki;
    “bize büyük borcunuz var. ödeyemiyorsunuz. o zaman petrolünüzü satın, doğal gazı bize verin, askeri üslerimize yer gösterin!
    askerlerinizi birliklerimize destek olmaları için savaştığımız bölgelere gönderin, birleşmiş milletlerde bizim için oy verin!.
    elektrik, su, kanalizasyon sistemlerinizi özelleştirin! onları amerikan şirketlerine ya da diğer çok uluslu şirketlere satın!”
    ve bu arada;
    sosyal hizmetleri, teknik sistemleri, eğitim kurumlarını, sağlık kurumlarını hatta adli sistemlerini ele geçiririz..
    bu, ikili üçlü dörtlü bir darbeler serisidir

Bu çağda bu zihniyet nasıl hayatta kalıp genlerini bir sonraki nesile aktarıyor anlamıyorum büyük başarı doğrusu. Zaten bu yüzden elin amerikalısı 2023'de Marsa insan gönderip kalıcı bir üs inşa etmenin hayalini kurabiliyor, adamlar 55 milyon dolar bütçe ile mars toprağında domates-fasulye-turp ekip başarılı bir şekilde hasat yapıyor ve bunu tüm dünyaya gururla duyuruyor.

Ama sen duymadın değil mi? Duyamazsın ki zaten. Çünkü sen 6 milyar 482 milyon 979 bin liralık bütçeni babanın öz kızına nasıl şehvet duyabileceğini dinlemeye ayırdın.
    Dünya, Amerikalı'nın 55 Milyon Dolarla Marsta tarım yapıp insan hayatını devam ettirebilecek bir üs kurmasını izlerken sen 30 milyon Türk Liranla Diyanetin Bodrum'da dünyaca ünlü mavi bayraklı camel beach koyu'na "dinlenme tesisi" yaptırmasını seyrediyorsun. E sende haklısın zor iş tabi imamlık. Belirli bir kesimin ayakta kalması için, cami cemaatine propaganda yapıp gırtlak patlatmak kolay değil. imamların da dinlenmeye ihtiyacı var. deniz, kumsal, güneş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeMETH_ -- 30 Mart 2016; 11:17:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• faiz haram değil.enflasyon haramdır
  • Yüzde 13 almak için vadesiz de belirli bir tutar bekletmek gerekiyor mu?
  • x15 kullanıcısına yanıt
    hayir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • suicide kullanıcısına yanıt
    Ben de açtım.Hayırlısı bakalım.Eft havale ücret yok.Vadesizden de hesap işletim ücreti almadıklarını söylediler.Herhangi bir fatura talimat vermeye gerek yok.
  • Turuncu hesap günlük işlem gören mevduat hesabıdır. Faiz kazancı günlük olarak hesaba yansıtılır. Hesap hareketlerine baktığımızda Cumartesi, Pazar günleri faiz işlemiyormuş gibi görünür ancak Pazartesi günü hesaba 3 günlük faiz kazancı yansıtılır. İstenildiği zaman şubeden para yatırılıp çekilebilir. Aynı zamanda nakit kartla ing atmlerinden yalnızca para yatırılabilir. İlk zamanlarında EFT-HAVALE ücretsizdi ancak şuan ücretli. E-Turuncu ise Turuncunun yeni versiyonu diyebiliriz. Farkı yalnızca internet üzerinden işlem yapılabilmesi. Şubeyle bir ilişiğiniz yok. Para yatırıp çekmek için nakit kart ile atmleri kullanıyorsunuz. EFT-HAVALE ücretsiz. Hoşgeldin faizi 1 yıl boyunca % 13.00. Ve şuan bizzat mobil uygulama üzerinden Turuncudan E-Turuncuya geçtim. Faiz oranı % 8.50 den % 9.00'a yükseldi. Odeabank Oksijen ve Enpara da değerlendirilebilir..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ölü taklidi yapalim bence, giderler herhalde.

• %13 alabilmek için daha önceden turuncu hesap sahibi olmamanız gerekiyor. Yani adamlar yeni müşteri istiyor eski müşteriye çöp gözüyle bakıyor. şu an bana e-turuncu yüzde 11 veriyor.
  • şimdi internetten başvursam e turuncu hesaba kaç günde gelirler ve hiç bir masraf yok dimi?ben sadece vadeli hesap için kullanıcam.vadesiz hesap açıp işletim ücreti alırlar mı yoksa vadeli hesabımdan mesai saatleri içerisinden internetten başka banka hesabıma eft havale yaparmıyım ücretsiz midir teşekkürler??
  • quote:

Ahiret var, hesap var!!!

Türkiye'de çok Müslüman çok muhafazakar geçinen kim varsa; ahlaksızlığın hırsızlığın milyarlarca euroları gemicikleri v.s. v.s. götürmenin kralını yapıyor.

Önce bunlara adam gibi tepki gösterin, ondan sonra orta halli insanların üç beş kuruşunu enflasyona karşı muhafaza etmelerine ses çıkarın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OxBlue -- 25 Nisan 2016; 14:17:16 >
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    eft havale ucretsiz evet. ama 3 gun sonra degistirirse ing birsey diyemem. İnternet subesinde eturuncu disinda bir hesap daha gozukuyor fakat bir ucret falan almiyorlar. Kac gunde gelirler kismina bisey diyemiyorum, 1 hafta surmemisti bende

• Oradaki bahsedilen faiz güçlünün güçsüzü ezdiği aşırı faiz olan ribadır. Hepimiz ticaret yapamayız. Altın v.s. aynı şey değil! Karpayı olarak adlandırılan sistem nedir? Faiz değil midir? Bankacılık sistemini tamamıyla yok etmek, trampa sistemine geçmek lazım o zaman. Ulaşımı da develerle yapalım.
  • tabi tabi ,faiz haram gerisi serbest, örneğin israf çok serbest, adam aracını altın sikke ile kaplatmış (arap prens)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agtr -- 25 Nisan 2016; 19:01:34 >
  • +1

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar faiz haram mi evet bitti isteyen istediğini yapar iyi ya da kötü karşılığını görür.

• Enpara dahil tüm bankalar faiz oranlarını indirirken sanırım ING şuan en mantıklısı, ne dersiniz?

hesap işletim ücreti almıyor sanırım e turuncu değil mi?
  • Faİz haram değildir.

Çok uzun yıllar önce enflasyon algısı yoktu. Enflasyon yoktu. O zaman ödünç verilen paraya kat ve kat fazlası isteniyordu haram denildi.

Ancak şimdi enflasyon var. Enflasyon kadar faiz veriliyor zaten neden haram olsun

Ayrıca faizsiz bankacılık var. Katılım bankaları hani. Onlarda ise faiz yerine kar payı geçer :) :) :) insanlar faiz almıyorum kar payı alıyorum diyerek kendilerini kandırır.

Neyse

• quote:

Arkadaşlar faiz haram mi evet bitti isteyen istediğini yapar iyi ya da kötü karşılığını görür.

ASDASDSADADS
  • ingnin faiaz algısı nedir hafta sonu faiz veriyormu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.