Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
132
Favori
576.162
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet şimdi kredi kartımı ödedim masraf almadı
  • enpara candır :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: samil422

şimdi e turuncu da eft havale ,başka bankalara kredi kartı ödemesi,fatura ödemesi vs vs gibi işlemler ücretsiz değil mi arkadaşlar ?

Ücretsiz. Az önce Başka banka kk ödedim. Meaai saatleri içinde ücretsiz ama 16.00 dan sonra denemedim hiç

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: johnymu

enpara candır :)

Hocam en para oranları çok düşürdü. günlük 10.50 ye kadar düştüler.
  • weapon_ps3 kullanıcısına yanıt
    32 günlük 12.40 düşükmü sence
  • fena değil ama hangisi 12.40
  • cepteteb de 11.75 e düşürdü neoluyor arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: StaNOnE

cepteteb de 11.75 e düşürdü neoluyor arkadaşlar?

Gecen ay 12,75 ten faydalandik bu ay yine dusurmualer. Benim bildigim Nuvo var suan 12 veren ona aktaricam bu ay.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faiz islemleri nasil oluyor isten anlayan biti anlatabilir mi?

• samil422 S kullanıcısına yanıt
    enpara.
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • size özel o zaman bu oran çünkü cepteteb de bana 12,60 verdi fakat para yok
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    Vadenizi 12.40 tan başlattıysanız normal değil mi 12.40 olması? Vade yenilenince güncel oranlar geçerli olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 4 Mayıs 2016; 15:58:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Vadenizi 12.40 tan başlattıysanız normal değil mi 12.40 olması? Vade yenilenince güncel oranlar geçerli olacaktır.

1 buçuk senedir oara orda 11.75 ten başlatmıştım ozamanlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Ceptetebi aradim kisiye ozel kampanya degil, ilk baslangic icin farkli oranlar olabildigini birkac gun icinde guncellenip 11,75 olacagini soyledi

• TURUNCU HESAP PİŞMANLIKTIR. Başlangıçta havale, eft ve hesap işletim ücreti alınmayacağı söylendi. Daha sonra her işlem için para alınmaya başladı. Hesap işletim ücreti için de fatura talimatı istiyorlar. Hesaba parayı yatırırsınız, geri çekerken sizin kazandığınız 3-5 kuruşu da kesmeye kalkarlar. Ben yandım siz yanmayın. İnternetten cepte teb hesabı açtırdım. havale ve eft ücreti almıyorlar.
  • arkadaşlar günlük olarak hangi banka yüksek faiz veriyor.tavsiyeniz nedir?
  • quote:

quote:

Enpara mh ile de konustum guncel oran 11,75 kisiye ozel uygulama olmadigi soylendi, daha onceki bir basvuruya ozel olabilir dedi

• quote:

Orijinalden alıntı: erdemirci

TURUNCU HESAP PİŞMANLIKTIR. Başlangıçta havale, eft ve hesap işletim ücreti alınmayacağı söylendi. Daha sonra her işlem için para alınmaya başladı. Hesap işletim ücreti için de fatura talimatı istiyorlar. Hesaba parayı yatırırsınız, geri çekerken sizin kazandığınız 3-5 kuruşu da kesmeye kalkarlar. Ben yandım siz yanmayın. İnternetten cepte teb hesabı açtırdım. havale ve eft ücreti almıyorlar.

Eger vadeli hesaptan direk eft yada havale yaparsaniz ucret almiyor islemlerinizi ona gore yapin

• kartın internet işlemlerine açılması tamı tamına 25 gün sürdü. Kurye 14 gün boyunca gelmedi ki 7. günden itibaren her gün aradım, hergün geliyoruz dediler. En sonunda iptal edip tekrar başvurdum 5. günde geldi kurye. Kartın şifresini belirlemek amacı ile atm ye soktum makine yuttu kartı. Geçici güvenlik sebebleri ile el konulmuştur dedi. Haydii gittik tekrar şubeye anlattım şöyle böyle telefona kod gelicek blokeniz açıldı diye. O kodda taa 5. gün geldi. Bu kadar lakayt bir hizmet hayatımda görmedim. Zaten faiz de %12.5 olmuş.
  • Yaw arkadaslar en para % 12.40 falan koyuyosunuz da bu aylik faiz olmali gecelik faiz degil. Hem paranizi 32 gun boyunca bozamiyosuniz hem de daha az faiz aliyosunuz. İng ile diger bankalari faiz acisindan karsilastirmaya gerek yom su an. Yok eft yok vs falan , su an eft falan yok, paran ufaksa eft ucreti gelirse dokunabilir ama buyukse her turlu kardasin. Mesela ben akbankta 9.50 alirken ingde 13 e gectim 660 tlden 930 liraya cikmisti aylik kazancim.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.