Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
132
Favori
576.166
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neyin kafasını yaşıyorsun? Şans derken neyi kasdettiğimi anlamadın sanırım. Senin vade sonun bugunse ve yarın faiz oranı düşerse sen şansına yüksek orandan bağlamış olursun parayı. Neyini anlamadın bunun?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne kadar basit şeylerden arıza çıkartıyorsunuz, gayet net soylemis adam. sizin yenileme aniniza yuksek faiz denk gelmis. bu sanstir, baska bir sey degil...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • e turuncuya dün atm den para yatırdım fakat verdiği faiz bir önceki gün ile aynı hiç artmamış neden kullanıcı arkdaşlar (not:akşam saat 18-19 arasında yatırdım)

düzeltme:müşteri hizmetlerini aradım hata bendeymiş 17 den önce yatırmalıymışım.enpara gibi değilmiş bunların ki peki hafta sonu yatırırsam tatil diye p.tesi yi beklicek faiz işlemesi ??

bide enparadaki gibi birden fazla e turuncu hesap açabilirmiyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samil422 -- 6 Mayıs 2016; 11:34:15 >
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    Evet o yuzden mesaji degistirip not olarak "bunu kast ediyorsan" diye duzelttim .. Yazi okumak karsilikli konusmak gibi olmuyor , o yuzden bir hataya dustum , sans denince "sana yuksek verecekleri tuttu" manasinda anladim once , ki boyle anlamamda surekli insanlarin mesajlarinda "kisiye ozeldir" vb yorumlarin etkisi oldu

Sonra onyargili davranmamak adina not duserek duzelttim

Bu vesileyle yeniden vurgulayalim , berkayin da benim de soylemek istedigimiz aciklanan vadelerin herkeste es zamanli olarak ayni sekilde olduguydu. Ayni seyi soylerken ben manasiz sekilde yorum katmisim , o da vade denk getirme aciklamasi yerine sansa deyince biraz karmasa olmus

simdi aciga kavustu
  • Arkadaşlar enpara 23 Nisan da 12.40 dan 12.20 ye düşmüş sanırım arkadasimiz 20-23 nisan gibi Vadeyi başlatmış bu orana denk gelmiş. Eğer birdahaki sefer aldigi vade oranini paylasirsa hersey netlesir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yeni başvuruyu yaptım, banka personeli mi geliyor acaba kimlik teyidi için.
  • espial kullanıcısına yanıt
    hayır aras kurye bankamatik kartını getirip teslim ediyor ve şifreni sms ile talep ediyorsun.3 günde gelmişti benimkisi ertesi günde hesabın aktif oluyor...
  • samil422 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, 1. gün sonraya kurye getirecek deyince dedim bankadan direk gelecekler.
  • bu e turuncuda birden fazla hesap açılabilir mi ?örnek enpara da ki birikim hesabı gibi... ayrıca tatil günlerinde yatırdığımız para aynı gün faiz işletiliyor mu yoksa p.tesiyimi bekliyor?
  • Daha öncelerinde turuncu hesabım vardı ancak e-turuncunun sunduğu oranları vermiyorlardı o yüzden de açmamıştım ama bgn içinde arayıp size özel kampanyamız var e-turuncu hesap açarsanız kampanyalı orandan faydalanırsınız dediler ve bu durumu anlattığımda evt yinede faydalanırsınız diyince bende e-turunculu oldum, bu arada işlemi yaparlarken turuncu hesabımı kapatıp e-turuncu açtılar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam verdikleri oran nedir acaba 12.50 mi verdiler ?
  • weapon_ps3 kullanıcısına yanıt
    sanırım sorunun muattabı bnm, evt 12,50 den verdiler.
  • qazed kullanıcısına yanıt
    çok iyi hocam eğer 1 yıl boyunca hoş geldin faizi alabilirseniz şu an piyasadaki en iyi oranı almış olacaksınız.

bende eski turuncu sahibi olarak bu oranı istemiştim fakat eski müşterilerimize yok cevabı aldım.
  • %01 ve hatta daha altindaki oranlar birkac gun icerisinde, hadi 1 ay olsun icerisinde nekadar kar veya kar kaybina yol acabilirki sanirsiniz herkes milyon dolar yatirmis. Neyseki kampanya 500.000 tl ile sinirli. millet 12.40 dan bagladim sansliyim -- ben baglarken 12.20 ye dusmus tuhh be havasinda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omnis10 -- 9 Mayıs 2016; 17:24:40 >

• omnis10 kullanıcısına yanıt
    Günlük olarak şuan Cepteteb günlük ile E-Turuncu ile arasında 350 lira fark var elimdeki paraya. O kadar küçümsediğiniz rakamlar ise çıkarın verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi espial -- 9 Mayıs 2016; 17:40:06 >
  • Cepteteb ile geçen ay 12.75 den paramı vadeliye yatırmıştım bugün vadesi bitti bu süreçte teb faizi 11.75 e düştü 11.75 den işlem görmüş anladığım kadarıyla.

Birde 40tl civarı bir vergi olmuş bu bütün bankalarda varmı? 250 lira vade aldık 40ı vergiye gitti ne anladık bu işten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StaNOnE -- 9 Mayıs 2016; 19:53:16 >
  • StaNOnE kullanıcısına yanıt
    12,75 'ten işlem görmüştür. Vergi tüm bankalarda var.
  • StaNOnE kullanıcısına yanıt
    Evet hepsinde var, yasal bir zorunluluk olarak banka kazanç anında stopaj olarak kesip devlete öder.

• espial kullanıcısına yanıt
    Ara ara android uygulamasından girip bakmştm faiz oranı 11.75 yazıyordu hep

• Kararsiz kaldim odeabank mi enparami yoksa e turuncumu ?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.