Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
132
Favori
576.166
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Maalesef stopaj dedikleri vergi türü çok yüksek faiz kazancından net %15 kesiyorlar.
  • bsm248 B kullanıcısına yanıt
    Hocam enpara yarışta çok geride kaldı. Alabiliyorsanız e turuncunun hoş geldin faizini almaya çalışın şu an en iyisi. Alamıyorsanız odeabank ı tercih edin.
  • Hesap isletim ucretleri oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kart gelir gelmez hemen açılmıyor mu hesap.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bsm248 B kullanıcısına yanıt
    Yargıtay hesap işletim ücretini durdurdu. Dolayısıyla hesap işletim ücreti alınırsa şikayetinizi iletin bankaya.

• kartım az önce geldi şifre için sms attım bu numaraya kayıtlı kart yoktur diyor, anında şifre ile internet şubesi şifresi de alamadım. aktif olması için bir süre mi var?
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    İmzalı sözleşmenin merkeze ulaşması gerekiyormuş. Daha başlamadan kavgalı oldum ben bunlarla bakalım ilerisi neler gösterecek.
  • Kartlar isimsiz mi geliyor arkadaşlar.
  • İki hesap oluşmuş biri vadesiz biri E-Turuncu. Yalnız faiz kazancını neden göremiyorum. Son ayki faiz kazancı 0,00 diyor.
  • Bende daha onceden turuncu hesap vardi. E turuncu hesap acinca 12.50 faizden yararlanabiliyormusum. (Onceden hesabi olan Herkes yararlanamiyormus sanirim kriter nedir bilmiyorum. )
    E hesap oldugundan eft ile para yatirmak gerekiyormus hesaba. Vel hasil kelam sorum su ki ;;;;
    Parayi geri cekmek istedigimizde hesaptan direk cekebiliyormuyum ? Yoksa gene baska hesaba eft yaparakmi cekmem gerekiyor ? Eger eft yapmam gerekiyorsa eft ucretlimi. Ucretliyse ucreti nekadar

Cevaplar icin simdiden tesekkur ederim..

• omnis10 kullanıcısına yanıt
    Parayı] turuncu hesaptan başka hesaplara ücretsiz havale EFT yapabilirsiniz, nakit almak için parayı hesap işletim ücreti alınan vadesiz hesaba çekmek gerekiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • espial kullanıcısına yanıt
    sabah aradım dün 5ten sonra geldiği için böyle olmuştur daha kullanıcı kodunuz çıkmamış dediler, bugün de gelen giden yok. illa uğraştıracaklar

isimsiz geliyor bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 11 Mayıs 2016; 19:15:54 >
  • arkadaslar reklamlarda 60 gun diye ibare geciyor kandırıyorlar sanırım yine bir yıl demislerdi
  • Kaç lira yatırıyorsunuz faiz alabilmek için?

• E-turuncu hesap açmak için sitedeki formu doldurdum fakat mail adresime turuncu hesap ile ilgili sözleşme geldi. E-turuncu heasaba yönelik bir sözleşme gelmedi.
    E-turuncu hesap açma işlemi tam olarak nasıl oluyor? İlk önce turuncu hesap açıp ardından internet bankacılığı ile e-turuncu hesap mı yaratıyoruz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonurakar

Parayı] turuncu hesaptan başka hesaplara ücretsiz havale EFT yapabilirsiniz, nakit almak için parayı hesap işletim ücreti alınan vadesiz hesaba çekmek gerekiyor.

Kuveytturk hesabimda var. E turuncu hesaptan eft ucreti vermeden kuveytturk hesabima eft yapip ordan cekerek hic mastafsiz naktimi alabilirim yani. Dogrumudur ???

• technotraxx T kullanıcısına yanıt
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nautilus20

En kısa zamanda enparaya geçmenizi tavsiye ederim aynı durumda bende kalmıştım ama yeter artık dedim ve tüm mevduatımı enparaya taşıdım şimdi çok rahatım tüm bankacılık işlemlerimi bir tık ile rahat rahat yapıyorum ve tamamen ücretsiz.alıyorum satıyorum çekiyorum yatırıyorum çok pratik bir sistem var enparada ayrıca ing turuncu hesap mevduat faizini %9 düşürüyor gidiyorum her ay şubeye dakikalarca sıra bekleyerek %10.5 yaptırıyorum kampanyalı oran hem zamanım gidiyor hemde yıpranıyorum. Enparada günlük birikim hesabı var orda zaten %10.5 veriyor 3 adet otomatik ödeme verirseniz +%1 daha veriyor toplamda %11.5 oluyor daha ne olsun hem zamandan tasarruf ettim hem daha çok kazandım.

aynı kafadayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EceLCrueL -- 11 Mayıs 2016; 20:49:47 >

• ıng bank , hem çok ufak bir banka hemde çok kalitesiz , günlük piyasadan topladığı ve merkez bankasına yatırdığı para 2 trilyon u geçmiyor ( istanbul anadolu yakası için)
    ing ye yakın bir şirkette çalıştığım için biliyorum
    ayrıca her şeyden para alıyor . . . .
  • Bu %12.5 faiz için aylık 10.000 tl yatırsak bize gelecek olan para kaç tl dir. ?
    Sitede hesapladığımda 10.088 tl Diyor. bu durumda kar 88 tl mi oluyor yoksa başka türlü mü hesaplanıyor ?

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.