Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.569
Cevap
132
Favori
576.345
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • enpara 9.5 birikim.+1 10.5 eder. ing e-TURUNCU 12.5 en iyisi şuan.
    odea 50k ya kadar 2bin üstü %13.neti 12.70 falandı galiba.
    ing de 500k ya kadar daha kolay hesabı kitabı. net. ing in^ şu ara, oranı düşene kadar böyle.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nyanaa

Bu %12.5 faiz için aylık 10.000 tl yatırsak bize gelecek olan para kaç tl dir. ?
    Sitede hesapladığımda 10.088 tl Diyor. bu durumda kar 88 tl mi oluyor yoksa başka türlü mü hesaplanıyor ?

Evet kar 88 tl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara bankacılık işlemleri açısından gerçekten mükemmel.ama şuan günlük faiz konusunda ing nin hoşgeldin hesabının yanına yaklaşamıyor. 10.5 nere 12.5 nere.ing turuncu mesai saatleri içerisinde eft kk ödemesi vs hiçbirşeyden ücret kesmiyor.kartla para çekilemiyor ama başka ing hesanınıza 24 saat havale 2saniye sürmüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: technotraxx

ing hoşgeldin faizi veriyorda uc kuruş için cehennemde faizin kdv sinide fazlasıyla ödettirirler.Faizden uzak durun...dolar eu yada altın alın...

Dolar'dan Altın'dan edilen gelir haram değil mi? O da çalışmadan kazandırıyor.

Nasıl bir zihniyet sizin ki yahu... İşinize gelen haram, işinize gelmeyen haram değil.

Ayrıca başkasına din konusunda sakın akıl vermeyin, aklınızı kendinize saklayın.
  • OxBlue kullanıcısına yanıt
    periyodik olarak bu tarz konulara gelip fetvalarini verip gidiyor bu tipler. Bosverin cevap dahi vermeyin, tek akilli kendileri baska kimse gunahi sevabi bilmiyor zaten...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 12 Mayıs 2016; 12:37:10 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • başvuru yapan diğer arkadaşların kartı teslim aldıktan sonra kaç günde açıldı hesapları, müşteri hizmetlerini arıyorum bekleyin açılır diyor adamlar
  • yatırın yatırın faize adamlar büyük güç haline gelsin.neden haram olur faiz?
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    öğle saatlerinde kartım geldi ve akşam saatlerinde şifrem geldi atm den giriş yaptım hesabım açıldı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samil422

öğle saatlerinde kartım geldi ve akşam saatlerinde şifrem geldi atm den giriş yaptım hesabım açıldı.

benim salı akşam geldi hala açılmadı, 2 kez müşteri hizmetlerini aradım sözleşmeler bize ulaşmamıştır bekleyin diyorlar.
    bilemiyorum bende kartım gelir gelmez hemen sms gönderdim böyle bir kullanıcı yoktur dedi.müşteri hizmetlerini aradım bize sözleşmenin ulaşmasını bekleyin dedi yarın tekrar deneyin şifre alamazsanız tekrar bizi arayın dedi, bende öyle kafamda planlarken akşam saatlerinde mesaj geldi şifreniz şudur ilk denemenizde değiştiriniz diye ve hemen atm bulup denedim ve giriş yaptım .....belki şu an en iyi oranları verdiği için yoğunluk vardır ama bende daha 15 gün olmadı açtıralı hesabı, bu faziler düşmeye başladığı gün başvurdum 3 iş gününde aktif oldu hesabım ...
  • suicide kullanıcısına yanıt
    Aynen , fakir edebiyati
  • Faiz haramdir.Malesef duzen bu sekilde.Paramiz deger kaybediyor.Allah affetsin.

• Geçenlerde e- turuncuya geçtim. Atm'den direkt e-turuncu hesaptan para çekilemiyor. Önce vadesiz hesaba para transferi yapmak gerekiyor.
    İnternet şubesi e turuncu hesaptan ileri tarihli para transferi yapılamıyor. Vadesiz hesaptan ise para kesintisi yapılıyor.
    Ayrıca e-turuncu hesaptan düzenli ödeme ve eft yapılamıyor.
    Şimdilik gördüğüm eksiklikler bunlar. Bunu da bir kısım paramı cepteteb hesabıma atarak çözebilirim sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zalim dünya -- 16 Mayıs 2016; 0:18:12 >
  • size gelen kart alttakinden değil mi, yanlış hesap açmadılar bana umarım. bugün yine aradım şubeden kullanıcı kodu almanız gerekiyor dediler, nasıl şubesiz bankacılıksa

ING Bank e-turuncu hesap
    Alamazsın, şubeye gideceksin diyecekler ki adınıza açılmış bir hesap yok, nasıl yok? diyeceksin ki başvuru yaptım kart geldi siz bana hesap yok diyorsunuz. Yok beyefendi diyecekler hele bir de ukala kendini beğenmiş biri ile karşılaşırsanız olaylar olaylar.
    şubeye gitmene gerek yok. internet şubeden işlem yapabilirsin.
  • Yöneticiler tarafından başlık değiştirilse iyi olur aslında.

oran 12,50

Yeni hesap açtırmayı düşünenleri yanıltmasın.
  • berkay956 B kullanıcısına yanıt
    internet şubesine giremiyorum ki işlem yapayım, anında şifre menüsünden de şifre alamıyorum hatalı diyor bilgileri girince.
  • zalim dünya Z kullanıcısına yanıt
    ücretsiz eft var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kullanıcı kodumu bilmiyorum de.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.