Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.569
Cevap
132
Favori
576.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Faiz 12 ye düşer bugün yarın merkez indirdi faizleri.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

e-Turuncu Hesap'la vade beklemeden,istediginiz an para cekme ozgurlugunuz artik ATM'lerimizde! (SMS iptal icin RET yazip 2230'a gonder)Mersis2332942165428742

az once boyle bir sms geldi, ing de gunluk para cekme limiti ne kadar acaba atm icin.

Hesabı yeni açtırdığımda e turuncudan direkt para çekemiyordum, önce vadesize havale yapmam gerekiyordu. Artık direkt e turuncu hesaptan para çekilebiliyor. Sanırım onu kastetmişler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bankamatik karti geliyor bir sure sonra.

• suicide kullanıcısına yanıt
    5 sene önce turuncu hesap açmıştım. yaklaşık 3 aydırda eturuncu hesap kullanıyorum. bankamatik kartım hiç olmadı. ama pegasus kredi kartım var.acaba kredi kartımda da eturuncu hesaba ulaşmanın yolunu açtılarmı acaba?
  • Direkt Turuncu hesaptan para çekme harika olmuş. Her seferinde vadesize atmak zor oluyordu.
  • 2 haftadır açılmayan hesap için bugün tekrar gittim, sonunda halloldu. orada belgeleri tamamladılar sanırım, sonra internet şubesinden e-turuncu ve vadesiz hesapları açtım. yalnız gelen kartımı kullanamyacağımı söylediler yeni bir kart verdiler.

şu an resimde ki gibi 2 hesabım var, herşey doğru heralde e-turuncu için hiçbir ücret yokta bu vadesiz için de yoktur umarım

ING Bank e-turuncu hesap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 24 Mayıs 2016; 16:32:34 >

• Bu vadesiz hesaptan da hesap işletim ücreti alınmıyor değilmi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vadesiz için önceden hesap işletim ücreti alınıyordu, ama eski Turuncu Hesap için söylüyorum, belki şimdi değişmiştir.

Eskiden Turuncu'da tüm işlemler ücretsiz
    vadesizde ise standart diğer bankaların kestiği ücretler vardı.
  • vadesiz hesap için ücret olup olmadığını öğrendiniz mi hocam?

sözleşmeleri okurken şöyle birşey gördüm ben o yüzden henüz onaylamadım
    ING Bank e-turuncu hesap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atheet -- 26 Mayıs 2016; 22:32:43 >
  • Neden enpara kullanmiyorsunuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

bankaya gittim kullanıcı ve kodu şifre aldım girdim sonunda bu seferde hesap yok, kendim açmaya çalışıyorum "Bankamızdaki bilgilerinizin güncellenmesi gerektiğinden bu hizmeti size sağlayamıyoruz. Lütfen şubenizle iletişime geçiniz." hatası veriyor komedi ya, açılamadı gitti hesap.

bu konu da açık ara ülkemizin en adi bankasıdır

şubesiz bankacılık kullanırsın, hat taşıma da bile şubeye gidip dilekçe ile açtırmam gerekir

sim bloke için bile şubeye yollanır bir insan ya.. telefonla müş.hiz. bile çözemiyor bu yuzyılda
  • eternalsun kullanıcısına yanıt
    daha yüksek faiz?

bu arada hesabı açtım ücret olursa buraya yazarım.
  • atheet kullanıcısına yanıt
    doğru söylüyorsunuz, enpara ya da nuvo kadar kolay mı başvurusu yoksa illa şubeye mi gitmek gerekiyor?
  • eternalsun kullanıcısına yanıt
    İşler yolunda giderse bankaya gitmezsiniz ola ki yolunda gitmedi bankanın yolu gözükür size.
  • pazartesi kurye geldi , fakat hala hesap açılmadı , müşteri hizmetleri kurye ulastııgnda vs dedi , kaç güne açılır hesap
  • 3-4 sene õnce bir kez hesap açtırmak için şubeye gittim, bir daha asla şubeye uğramadım. İng günlük paket, e-turuncu hesap (12.5%), İng bonus kartım, 2 adet otomatik ödeme talimatı (hesapta ve kredi kartında birer tane) ve e- hesap özeti talimatım var. Bugüne kadar hesap işletim ücreti, kredi kartı aidatı veya başka bir ücret ödemedim. Sim kart değişikliğinde tam olarak nasıl çözdüğümü ( çağrı merkezi ile görüştüm sanıyorum) hatırlıyamıyorum ama şubeye gitmeden blokeyi kaldırttım. Bilgilerinize.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengos07 -- 27 Mayıs 2016; 13:52:35 >
  • Dün başvurdum. Daha gelen giden yok ne zaman gelirler bugün gelirlermi acaba. Evede bağladılar beni.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Enpara faizi %11'e çekti. Arayıştayım ama karar veremedim.
  • Günlük Paket'i kapatıp sadece e-Turuncu kullanmak mümkün mü?
  • bankamatiklerden, direkt pegasus kredi kartını kullanıp e-turuncu hesaba ulaşmanın ve para çekmenin yolu açıldı.lakin müşteri hizmetlerini aramalısın . hesap tanımlansın.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.