Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.569
Cevap
131
Favori
576.476
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirdiloglu

Nuvo'nun günlük faiz oranı nedir?

Nuvo'da gecelik faiz malesef yok.
  • _Riven_ kullanıcısına yanıt
    Bir seyler yazmak istiyorum ek olarak ama değmez bu insanlara, herkes memnun ne guzel :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 10 bin civarı birikmiş param var, 2 aya askere gidiyorum kısmetse uzun dönem olarak. Nasıl değerlendirmemi önerirsiniz acaba ?

Vakıfbanktan bono felan mı almalı yoksa İNG turuncu hesap mı açtırmalı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKost0k -- 31 Mayıs 2016; 9:31:14 >
  • HainKost0k kullanıcısına yanıt
    Bence ing turuncu açmalısın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba gecelik faiz hesaplama tablosu yaptım. ihtiyacı olanlar kullanabilir.

s2.dosya.tc
    Faiz_Hesaplama.xlsx dosyas�n� indir - download
    http://s2.dosya.tc/server/00sagm/Faiz_Hesaplama.xlsx.html
  • odeaya döndüm bugün. 60güne kadar 12.40 veriyorlar. oksijende 50k için net 12.5 demek. temmuzda hes. işl. ücreti var. önceden çıkıp temmuzda girersen olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün buçuktu kuyruğunu uçurmuşlar 1 puan için maceraya giremem
    Enpara

• quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

odeaya döndüm bugün. 60güne kadar 12.40 veriyorlar. oksijende 50k için net 12.5 demek. temmuzda hes. işl. ücreti var. önceden çıkıp temmuzda girersen olmuyor.

Odea ile görüştüm ama hem 2bin tl vadesizde kalacak diyor hemde 3aylık hesap işletim ücretleri havale eft ücretleri çıkartıyor siz bunlardan kurtulabildiniz mi?

• rush10 R kullanıcısına yanıt
    temmuzda alırlar şimdi değil. 6ayda birmiş. haziran sonu çıkmak temmuzda girmek lazım. 49500 yatırsan 47500 işler. ~12.5 orana gelir. 50k dan sonra oran 12 olur ve neti 11.5a düşer(-2bin) . 50 altı 49-49.5 girmek şart.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • odea ile karşılaştıranlar hesaplamalarınızı iyi yapın bence e-turuncu her şekilde daha iyi.

PS: Oksijen hesap vadesiz TL hesabınıza tanımlı bir özelliktir ve hesabınız bankamızın uyguladığı standart masraf/komisyon uygulamalarına tabidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay956 -- 1 Haziran 2016; 0:04:30 >
  • Şekerbank gecelik ilk açılış 30 gün süreyle %12,25 2 fatura talimatına hes. ücreti yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdi34i

Dün buçuktu kuyruğunu uçurmuşlar 1 puan için maceraya giremem
    Enpara

Enpara'nın gecelik faizi 8,50
    Turuncu ise şu anda 12,00 veriyor

Aradaki fark
    100bin TL'de
    aylık 250 TL
  • Odeabank'ın şu uygulamaları hiç hoş değil, sırf bu yüzden hayatta hesap açmam.

Yok 2bin TL zorunlu kalacak,
    yok para 50bin TL'yi geçmeyecek,
    hesap işletim ücreti, eft havale masrafları falan derken zaten götürüyorlar.

Sürekli bunları kontrol etme durumu, itiraz v.s. can sıkıcı şeyler, ki verdikleri faiz de zaten çok yüksek değil.
  • Millet zamanında ING 2,3 aylık hoşgeldin verdiği için bu faizlerden tekrar yararlandırmıyor.
    Şuan kullandığım enpara da 11lere düşüp iyice dağıttı.
    Tavsiyeleriniz var mı şu iki sistem dışında?
  • XII kullanıcısına yanıt
    nuvo 12 veriyor, aylık ama günlük değil
    tavsiyem eş, anne, baba üzerine yeni bir hesap. böyle yaptım 10 ay daha kafa rahat :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: b0Ni

nuvo 12 veriyor, aylık ama günlük değil

Günlük olması önemli değil,ama nuvoya hesaplama aracı ile kontrol ettiğimde enparada'da 11 ile aynı faizi veriyor. Ordan aklımda soru işareti kalmıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Arkadaşlar merhaba gecelik faiz hesaplama tablosu yaptım. ihtiyacı olanlar kullanabilir.

http://s2.dosya.tc/server/00sagm/Faiz_Hesaplama.xlsx.html

Hocam eline sağlık süper olmuş bende böyle bişey arıyordum. oranı- anaparayı-gün süresini her şeyi değiştirebiliyoruz.
    benim de daha önce hoş geldin hesabı vardı. İnternet şubeden eski hesabı kapattım yeni e-turuncu hesabı açtım %12 faiz veriyor.geçen hafta cuma günü açtım %12,5 verdi pazartesi %12 düştü.
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.