Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (20. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.569
Cevap
131
Favori
576.501
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: weapon_ps3

quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

Arkadaşlar merhaba gecelik faiz hesaplama tablosu yaptım. ihtiyacı olanlar kullanabilir.

http://s2.dosya.tc/server/00sagm/Faiz_Hesaplama.xlsx.html

Hocam eline sağlık süper olmuş bende böyle bişey arıyordum. oranı- anaparayı-gün süresini her şeyi değiştirebiliyoruz.

güle güle kullanın:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: rasmoon

benim de daha önce hoş geldin hesabı vardı. İnternet şubeden eski hesabı kapattım yeni e-turuncu hesabı açtım %12 faiz veriyor.geçen hafta cuma günü açtım %12,5 verdi pazartesi %12 düştü.

Hemen aynısını denedim ve 8,5 olarak cevabımı almış oldum...
  • e-turuncu hesaba başvurduk, kurye bir kart getirdi ama şubeye gidip hesap açtırmak gerekiyormuş ne anladık bu işten, hadi şubeye gittik kaç günde açılır hesap acaba, yukarıda bir arkadaş 2 haftadır açılmadığını söylüyor bizim paranın günü dolacak bu ay faydalanamayacağız o zaman ne saçma işler.
  • cozali C kullanıcısına yanıt
    Şubeye gitmenize gerek yok kim dedi?

şubeye gittiğiniz dakika açılıyor hemen.
  • 10 gündür hesap açılmadı mh ni aradım geri döndüler , imzada sorun varmış yeniden kurye gönderip imza allıcaklar
    enparanın gözünü seviyim herşey anında
  • Yarın ing şubesine gidip hesap açmayı deneyeceğim bakalım 1 hafta içinde açılırsa oraya geçerim, olmazsa Garanti de hesabım var hoşgeldin faizi 11.50 veriyor oraya aktarırım artık, orası bile enpara dan iyidir.
    Garanti hoşgeldin faizini 1 ay mı veriyor sadece?
    Sitede çok ayrıntılı bulamadım...
  • Orayı ben de tam anlayamadım ama muhtemelen 1 ay veriyordur, daha sonra da 11 ile 11,25 arası değişiyor diye anladım.
  • 2 hafta sonunda hesap bugün açıldı.
    Mobil uygulamada en paradaki mevduat hesabı yarat menüsünü bulamadım.
    Faiz kazancı direk eturuncu hesap üstüne mi geliyor? Ayrıca bir mevduat hesabı açmak gerekmiyor mu?

• Odea 50,000 Tl ye kadar %13 veriyor. Vadelide 12,30 . E-turuncu son indirim sonrası cazibesi pek kalmadı.

• berkay956 B kullanıcısına yanıt
    bu dosya viruslu cikti!!!!!!!!!!!!???
    telefon ekraninda yazilar cikti titremeye fln basladi. banka hesaplarini bosaltirlar mi?

• aslimdayok kullanıcısına yanıt
    dosyada makro olduğu için telefonda sağlıklı sonuç alamazsın. bilgisayarınızdan deneyin. virus olması gibi bir durum mümkün değil 40 kişi indirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkay956

dosyada makro olduğu için telefonda sağlıklı sonuç alamazsın. bilgisayarınızdan deneyin. virus olması gibi bir durum mümkün değil 40 kişi indirmiş.

warning yazan yer sehir operator hepsi ekranda yaziyordu
    Bu mesaja eklenen görseller:

ING Bank e-turuncu hesap

• aslimdayok kullanıcısına yanıt
    Dosya Adı : Faiz_Hesaplama.xlsx
    Dosya Boyutu : 12.75 KB
    İndirilme Sayısı : 40

Gördüğün gibi uzantı xlsx!
  • someoneme kullanıcısına yanıt
    berkay956 B kullanıcısına yanıt
    aslimdayok kullanıcısına yanıt
    Günlük olarak e turuncu üstüne geliyor ben cuma başvurdum pazartesi kuryede sözleşme imzaladım Çarşamba şubede yine işlem yaptım açıldı.

Üstteki arkadaş için diyorum virüs illa exe olacak diye birşey yok ve çözüm de vereyim ben burdan hesaplıyorum günlük, aylık 32 veya 35 gün istediğiniz gibi hesaplayın

HESAPLAMA.NET
    Vadeli Mevduat Faizi Hesaplama - HESAPLAMA.NET
    https://mevduat-faiz-getirisi.hesaplama.net/hesaplama.do

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atheet -- 4 Haziran 2016; 0:02:21 >

• atheet kullanıcısına yanıt
    Ya bişey demeyim demeyim diyorum güzel kardeşim dosyayı hazırlayan benim zaten 40 tane adam indirmiş herkes teşekkür etmiş 2 tane akıllı çıkmış biri dio illa exe olması gerek değil biri diyor telefona virus girdi. Kullanma kardeşim o zaman, senin yaşının yarısı kadar benim foruma üyeliğim var! Gir siteden hesapla.

• enpara azda verse en iyisi o bence. 10-20 tl fazla verecek diye hüsrana uğramak istemem doğrusu

• direk buradan da hesaplayabilirsiniz faizleri, günlük seçince istediğiniz oran, miktar, gün seçilebiliyor.
  • Enpara ile arasında 1 lira oynuyor. Hiç uğraşamam. Kart durur kenarda artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.