Şimdi Ara

ING Bank e-turuncu hesap (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6.569
Cevap
131
Favori
576.476
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha önce Turuncu Hesap açmış kişilerin yararlanamaması kötü olmuş.
  • e-turuncu hesapta günlük faiz oran mı %12,5 ?
  • gidilmiyormuş şuan kurye bekliyorum kimlik doğrulamak için, enpara vs. de sözleşmeyi kurye ile imzalıyoruz bunda internetten.

bende ayrıca enpara ve cepteteb de var(günlük enpara kullanıyorum) nuvoya da iki kez başvurdum ama beceremedi kuryeler birşeyleri eksik almış elimde kaldı kart açılmadan öyle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atheet -- 28 Mayıs 2016; 9:46:24 >
  • Bende İlk çıktığından beri vadeli hesap için enpara kullanıyordum, aslında daha yüksek faiz veren bankalarda var ama gidip hesap açmaya üşendiğimden, müşteri temsilcileri ile uğraşmak istemediğimden idare edip gidiyordum ama enpara da paraya doymuş sanırım 32 günlükleri %11 yapmışlar o kadarına da eyvallah diyemeyiz artık, vadeli hesabı başka yere aktarma zamanı geldi.
    E-turuncu hesabı tavsiye ettiler perşembe günü başvurduk, dün kurye geldiyse evde bulamamıştır, önceden haber vermeden mi geliyorlar bu kuryeler nasıl oluyor veya evde bulamayınca tekrar geliyorlar mı? nasıl öğreneceğiz anlamadım.
  • eturuncu da 1 haftaya kalmaz 12 ye çeker sanırım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • _Riven_ kullanıcısına yanıt
    Evet öyle görünüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende daha önceden turuncu hesap vardı ama daha sonra kapatıp enpara ya geçtim. Şimdi eturuncu açtırsam yüksek faizden yararlanabilir miyim Acaba ?

• Hschan H kullanıcısına yanıt
    Hayır. Ben yararlanamadım

• Oran bugün itibariyle 12 olmuş.

• Dün hesap aç bugün %12'ye düşsün. Herkese geçmiş olsun
  • %12 de benim için kazançtır enpara %11 veriyor, bu şekilde sürekli arada %1 fark olacaksa oraya geçmekte yarar var sonuçta benim için ayda 210 tl. fark ediyor, diğer bankalar da en fazla %12,25 veriyor sanırım.
  • Olmadı şimdi %12'ye düşürülmesi, Nuvo da 12 veriyor ne anladık biz bu işten
  • bayadir 12 idi zaten, yeni bir sey degil ki bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • suicide kullanıcısına yanıt
    12,5'du, bugün 12 oldu.

böyle giderse tekrar düşmeye devam edecek, nuvo'da max 45 gün var oraya mı atsak
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    12.5 basladik 12 ye dusmustu zaten gibi kalmis aklimda. 13den baslayip 27 nisanda 12.5 e dusmus. bugunde 12 oldu demek...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nuvo bir gün valörlü.
  • Nuvo ile aralarynda çok dü?ük bir fark var. ING'nin avantajy günlük faiz i?letmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Riven_

eturuncu da 1 haftaya kalmaz 12 ye çeker sanırım.

2günde geçtiler . reklam değiştirmekten helak oldu herifler. sırf rte istiyo diye memlekette herşey fırlarken faizler düşüyor. çünkü paraları $ da ve gelir gayrimenkulde. bunlarda sirkülasyon olsun diye faiz düşük olmalı ki millet harcasın alsın, nasiplenen de nasiplensin.

• quote:

Orijinalden alıntı: nasiledekkinasilola

2 haftadir hesap acamadilar
    Ne arayan ne soran..
    Kurye teslim edeli 2 haftayi gecti belkide. Sabir isi ing..

beklemekle açılmıyor önceki sayfada aynı şeyleri yazdım. önce şubeye gidip şifre almanız lazım şifre aldıktan sonrada hesabınız olmayacak oradan tekrar imza falan atıp hesabı aktif hale getiriyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 30 Mayıs 2016; 16:23:44 >
  • quote:

quote:

eturuncu da 1 haftaya kalmaz 12 ye çeker sanırım.

2günde geçtiler . reklam değiştirmekten helak oldu herifler. sırf rte istiyo diye memlekette herşey fırlarken faizler düşüyor. çünkü paraları $ da ve gelir gayrimenkulde. bunlarda sirkülasyon olsun diye faiz düşük olmalı ki millet harcasın alsın, nasiplenen de nasiplensin.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.