< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İngiliz Mehmet Şimşek'ten yeni inciler: Şu kredi kartına taksit meselesini bilmiyorum. Aşina değilim (2. sayfa)
-
-
Ne güzel bir ülke burası yahu.Hergün halkı şaşırtacak bir aksiyon oluyor.
Şükür bugün de dozajımızı aldık, bünye mutlulukla doldu.
Vatandaşı olduğu İngiltere'de taksit olmayabilir ama orada aşağıdaki yazıda belirtilen tabloda yaşanmadığı için
insanların takside ihtiyacı olmamış olduğundan, bankalarının da taksit işine girmemiş olması doğaldır.
Haber Merkezi. Türk-İş, 2024 Haziran ayının açlık ve yoksulluk sınırı verilerini açıkladı.
Verilere göre haziranda açlık sınırı 18 bin 978 lira 77 kuruş olarak açıklanırken,
yoksulluk sınırı 61 bin 820 lira 10 kuruşa yükseldi.1 Tem 2024
-
14 aydır garibana çökmekle ekonomideki deliği kapatacağını sanan , bakanlığını yaptığı ülkeyi tanıyamaması ayrı ironi
Kemal Derviş Amerikalı diye vakti zamanında yerden yere vuran ,daha geçen sene Darem Acemoğlu 'na demedigini bırakmayan kansız troll sürüsü bu adamın İngiliz vatandaşlığına tek kelime etmemesine hiç şaşırmadım.
Ulan asgarî ücret 17000, kıçı kırık ortalama bir televizyon 20 bin. Ve sen buna taksit yaptırmıyorsun.
Neyle alacağız çakıl taşları ile mi?
Hadi telefona kafayı takıksınız da televizyondan ne istediniz be ?
Bunun gibi çok örnek var ama dediğim gibi ex'ten next olmaz, olacağı da maksimum Mehmet Şimşek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 10 Temmuz 2024; 8:23:9 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yok yok vallahi bu da kendini kovdurmak için uğraşıyor yoksa , ekonomi bakanının ağzından böyle şeyler duymak ne bileyim , çok meraklı sanki millet taksite , ayağına yorganına göre uzatacakmışız , siz önce yorgunu biraz büyütün de , biz ayağımızı yorgana göre ayarlamayı biliriz.
Adam imkanları ile yurt dışında senelerce yaşamış çalışmış , ben gerek duymadım diyor , o kadar para imkan ben de olsa kredi kartı bile kullanmam zaten.
-
O ülkelerin kaçında asgari ücretin 2 katı maliyetinde imei açtırma ücreti ödüyorlarmış öskan?
-
Taksit = İnsanların tek seferde yiyemediği kazığı parçalara bölerek sokma sistemi.
Sebebini gayet iyi biliyor aslında ama salağa yatıyor bakanımız.
-
Look dude, I tell you.
In our country people have to buy in installments because their income is low.
Yeah !
-
Bu ülkeyi seven, durumu gerçekten analiz edebilen, kafası çalışan, tüm dinamikleri kavrayan, işi kökünden çözecek işler yapabilecek yöneticiler ve bunları destekleyecek halk aranıyor!.....
Adamın dünyadan haberi yok. Zannediyor ki vatandaşta para çok, keyfinden böyle davranıyor, keyfinden taksit yapıyor, keyfinden vergisini ödemiyor veya geç ödüyor vs. Bunlar da daha kazanç cebe girmeden vergi alıyorlar. Sen olayın kökenine bir in, çözümü temelden üret, vatandaşı yükselt/düzelt, ticareti düzgün hale getir ondan sonra konuş. Şartlar en kötü durumda, politikalar ideal gibi ya da bir kararla ideale vatandaşı zorlayabiliriz modunda. O güç yok vatandaşda, mecburen yapıyor, değilse kimse salak değil habire borç ödeyecek. Alır geçer, kafası rahat eder.
-
bu ülkede avrupada görülmeyen onlarca şeyi görüyoruz onlara ne diyeceksiniz. hangi avrupa ülkesinde bu kadar vergiler var. hangi ülkede bu kadar yüksek enflasyon var. işlerine geleni görüp işlerine gelmeyince 3 maymunu oynuyorlar ne güzel.
-
Hayır salak salak bir de dünyada örneği yok diyor.Bütün dünya da kredi kartına taksit var.Kimi ülkede sadece beyaz eşyada var kimisinde anlaşmalı ürünlerde var kimisinde belli bir fiyatta kadar var.Örneğin malın %30 u karttan pelin gerisini taksit yapıyor bu olan ABD de yaygın.Avrupa da mevcut taksit atıyor işte yersen.
-
En zoru geri kaldi diyor! Evet geride kalanlar kapanan sirketler veya tasinan sirketlerdir.
birgun.netMehmet Şimşek'ten enflasyon açıklaması: En zoru geride kaldıhttps://www.birgun.net/haber/mehmet-simsek-ten-enflasyon-aciklamasi-en-zoru-geride-kaldi-543947Ingiliz Vatandasi da olan bu "sayin" kisi ekonomiye verdigi zararlarla Imrali Adasini hak ettiriyor!
-
bu bağlamda ben de dünyanın hiç bir yerinde olmayan yurtdışı çıkış harcına, imei kayıt ücretine aşina değilim. otomobilin fiyatının 2 katının, telefonun ya da bir şişe biranın da yarısından fazlasının vergi olmasına aşina değilim. insanları kredi kartına muhtaç etmezsen zaten kimse borca girmeye hevesli değil. avrupada ve abd'de böyle bir kullanım yok çünkü ihtiyaç yok. standart iphone 800-900 usd/eur yani asgari ücretin yarısı. buradaki gibi 50k'dan başlamıyor son model fiyatları.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X