Şimdi Ara

İngiliz Mehmet Şimşek'ten yeni inciler: Şu kredi kartına taksit meselesini bilmiyorum. Aşina değilim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
33
Cevap
0
Favori
945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• lan olm ingiltere abd ile Türkiyeyi bir mi tutuyorsun bu adamın ve sizin kıyaslayacağınız ülke max suriye mısır lübnan afganistan ekonomi anlamında ne gücün varda ingiltere ile kıyas yapıp böyle saçma beyinsizce açıklama yapılıyor komedisiniz

tabi taksit olmaz ekonominin zirvesini yaşayan 2 ülke 2 maaşla araba alır tek maaşın 4/1 i ile telefon alır neyi ne ile kıyaslıyor :D

14 aydır garibana çökmekle ekonomideki deliği kapatacağını sanan , bakanlığını yaptığı ülkeyi tanıyamaması ayrı ironi

Kemal Derviş Amerikalı diye vakti zamanında yerden yere vuran ,daha geçen sene Darem Acemoğlu 'na demedigini bırakmayan kansız troll sürüsü bu adamın İngiliz vatandaşlığına tek kelime etmemesine hiç şaşırmadım.

Ulan asgarî ücret 17000, kıçı kırık ortalama bir televizyon 20 bin. Ve sen buna taksit yaptırmıyorsun.
    Neyle alacağız çakıl taşları ile mi?
    Hadi telefona kafayı takıksınız da televizyondan ne istediniz be ?
    Bunun gibi çok örnek var ama dediğim gibi ex'ten next olmaz, olacağı da maksimum Mehmet Şimşek
  • Açıklamalar akla ziyan. İngiliz Mehmet Şimşek'ten yeni inciler: Şu kredi kartına taksit meselesini bilmiyorum. Aşina değilim  Bi sor be adam bu kredi kartına taksit mevzusu neden var, olayın kökenine bak. Bir neden sonuç ilişkisi kur. Bunu kuramazsan böyle şaşırırsın. Adam ülke gerçeklerinden kopuk iken nasıl güveneceğiz ekonomi yönetimine.

• allah sayın bakanımıza zeval vermesin, şu an etkilerini hissetmesek de ekonomiyi güzel yönetiyor, politikalar çok doğru birkaç sene içinde enflasyon tek haneli rakama düşecektir.

o yüzden boş algı yapmayın.

• İnsanlara ekonomik özgürlük yerine, limitleri yüksek kart verirsen sonucu bu olur.Bunlar bırak ekonomiyi apartman yonetemez.Kullanma diyenlerin yine yalama avuntusu beyinleri onlar gibi çalıştığından karsiniza çıkabilir.Bu milleti doğarken borclandiran sanki Yunanlılar lan haha

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi ülkede %120 enflasyon var, 500 dolar asgari ücret ve 1000 dolara yaklaşan kira var da kredi kartı kullanmak zorunda kalsınlar İngiliz Mehmet Şimşek'ten yeni inciler: Şu kredi kartına taksit meselesini bilmiyorum. Aşina değilim 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ry4n -- 9 Temmuz 2024; 21:14:15 >
  • bu vol bilmem kaçıncı halk ile dalga geçme acep İngiliz Mehmet Şimşek'ten yeni inciler: Şu kredi kartına taksit meselesini bilmiyorum. Aşina değilim 

siz daha durun ilerleyen zamanda kendisinden yükselen döviz konusunda "dövizin artması benim suçum değil, suçlu kemer sıkmayan halk ve kurumlarda" lafını bekliyorum... ahanda yazdım buraya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 10 Temmuz 2024; 13:26:12 >
  • damın oğlu taksitin en değerli şey olduğunu herkesten iyi biliyor bizzaten yaşıyoruz bu gerçekliği, şahsen vade farksız 6 taksit 9 taksit 12 taksit benim hayatta en önem verdiğim şeydir, oyuna gelmeyelim bazılarıda pilava sadık kalsınİngiliz Mehmet Şimşek'ten yeni inciler: Şu kredi kartına taksit meselesini bilmiyorum. Aşina değilim 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yurt dışında olmayan vergiler neler, onları da söylüyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 sene Bulgaristan'da yaşadım orada taksitle alışveriş imkanı vardı gayet.

Bu Mehmet hangi batıya gitmiş?

• Hunyadi Matyas kullanıcısına yanıt

Videoyu izlemedin mi ? İçinde söylüyor İngilterede 10 yıl yaşadım ABD'de yıllarca yaşadım avrupada bir çok ülkede bulundum taksit diye bir şey oralarda yok diyor adam. Sen Bulgaristan diyorsun ne alaka ise...

Adamın aslında demek istediği videoda da var zaten ayaklarını herkes yorganına göre uzatmalı diyor bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 9 Temmuz 2024; 23:13:33 >
  • İngilterenin alım gücü ile Türkiyenin alım gücünü eşitlersen çıkıp bunları konuşabilirsin. Millet ingilteredeki imkanlar olmadığı için taksit ile alışveriş yapıyor zaten.

İşine geldiği gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Outlaw-E -- 9 Temmuz 2024; 23:13:13 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 0zkanK. kullanıcısına yanıt

lan olm ingiltere abd ile Türkiyeyi bir mi tutuyorsun bu adamın ve sizin kıyaslayacağınız ülke max suriye mısır lübnan afganistan ekonomi anlamında ne gücün varda ingiltere ile kıyas yapıp böyle saçma beyinsizce açıklama yapılıyor komedisiniz

tabi taksit olmaz ekonominin zirvesini yaşayan 2 ülke 2 maaşla araba alır tek maaşın 4/1 i ile telefon alır neyi ne ile kıyaslıyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forsaken99 -- 9 Temmuz 2024; 23:41:33 >

Benim de anlatmaya çalıştığım şey Bulgaristan'da olan bir imkan ve teknoloji İngiltere ve ABD'de hayli hayli vardır

Tabi orada yaşayan üyelerin yazması daha doğru olur.

Sayın 0zkanK.

Aşağıya Bulgaristan ülkesinin enflasyon oranını gösteren bir görsel bırakıyorum.

İngiliz Mehmet Şimşek'ten yeni inciler: Şu kredi kartına taksit meselesini bilmiyorum. Aşina değilim
  • ry4n kullanıcısına yanıt

Bulgaristan dediğin 6 milyonluk ülke.

Not: Ayrıca adamlar AB'ye girdikleri için kafaları rahat bu aralar.

6 milyon nitelikli nüfus

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bakana soramıyoruz ama özkana soralım. Bakanın karşılaştırdığı ülkelerle alım gücü açısından nasılız?

• Amerika ve İngiltere'de ev ve araba hariç taksit ihtiyacı duyabileceğin bir şey yok o nedenle taksit yok, sıfır araba ve ev içinde kredi var zaten. 1 aylık maaşla telefon, bilgisayar, televizyon, beyaz eşya gibi ürünlerden birini alabiliyorken neden taksite ihtiyaç duyasın. Türkiye'de 1 aylık maaşla bırak beyaz eşya, televizyon, telefonu parça parça bilgisayarı zor alırsın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.