Üniversite sınavına tekrardan hazırlanmaya karar verdiğim için British Culture Nişantaşı (osmanbey metro durağının orada) şubesinde bulunan 1 kur ingilizce dil eğitim hakkımı satıyorum. Ben 2 kur gittim sınıfları az kişi, hocaları deneyimli ve uzman kişilerden oluşuyor. Özellikle yabancı hocalar speaking açısından çok faydalı oluyor. Şu anda 1 kur fiyatı 1250-1400tl arası diye biliyorum ama ben eski kayıt olduğum için daha ucuza kayıt olmuştum ve şimdi de acil satılık olduğu için benim fiyatım 750tl dir. Daha detaylı bilgi almak isteyenler olursa pm atabilir.
Fiyatı 700tl ye indirdim ihtiyacı olanlar pm atabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bir de arkadaşlar söylemeyi unutmuşum aldığınız kuru tekrar etme hakkınız da var. Yani atıyorum intermadiate seviyesindeki kura gittiniz 1 kur boyunca ve aynı kuru tekrar etmek amaçlı derslerine tekrar girebiliyorsunuz. Kısaca aynı kurdan 2 kere eğitim görüyorsunuz ve öğrendiklerinizi pekiştiriyorsunuz ve de 1 kur fiyatına 2 kur eğitimi alıyorsunuz. Fiyat 700tl dir.
güncel
mert969M
kullanıcısına yanıt
Dostum ilanını baltalamak gibi olmasın ama 1.Daha Dün taksim British cültür'den fiyat aldım hafta sonu 14:00-17:10 ve hafta içi 16:50-19:10 grubu 700 tl diğer tüm gruplar 900 tl idi. Daha Bunun pazarlığı +1 kampanyası hariç 2.Dün başka bir siteden ilan veren arkadaşla görüştük ilana 600 demişti pazarlıkla 450 ye bitirdik. (yani o fiyata Zor alınır)
Valla hocam mart 2013 de 2+1 kura 2100 den kaydoldum. Bana iyi geçirmiş olabilirler pazarlık yapmayı pek bilmiyorum malesef. Belki ders saatleri ve düzeni farklı olabilir. Ben hafta içi haftanın 4 günü, günde 4 ders alıyodum ve 6 hafta sürüyodu sizin de aynı ise çok iyi fiyat almışsınız.