Şimdi Ara

İngilizce Bilenler Konuşmaları okursa beni aydınlatırsa sevinecem

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar biri beni ekledi adresde gm aduris joymax co filan bi değişikti . aramızda bu konuşmalar geçti . ingilizcem mükemmel sayılmasada konuştum . tamamını okuyup yorumlarsanız memnun olurum .

• Emaili doğrulanmışmıydı, ingilizcesi süper.
  • google çeviriden kendinde çevirebilirsin : http://translate.google.com.tr/#
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moose Mordecai

google çeviriden kendinde çevirebilirsin : http://translate.google.com.tr/#

hayır konuşmayı ben konuştum yani anlayarak konuştum demek istediğim böyle bişi olabilirmi .
  • gm-gargamel@joymax.co.kr 'miydi tam hatırlamıyorum.. Eklemiştim , Silkroad'ın kendi sitesinde görmüştüm e-mail listesini. Bigün bi baktım oturum açtı. Senin yaptığın gibi uzun bi sohbet yaptım [GM]Gargamel'le.. İçeriği çok fazla.. Anlatmıycam inanmazsınız çünkü.. En basitinden 100 cap'ının hangi zaman aralıklarında geliceğini bana söylemişti ve gerçek çıktı :)) Verdiği çok özel bilgilerde var tabi.. Onlarda bende saklı kalsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Emaili doğrulanmışmıydı, ingilizcesi süper.

evet ingilizcesi güzel bi ara arkadaşlar dalga geçiyor sandım ama ingilizcesi çok güzel karşı tarafın yarında konuşacaz ama ben genede inanmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

gm-gargamel@joymax.co.kr 'miydi tam hatırlamıyorum.. Eklemiştim , Silkroad'ın kendi sitesinde görmüştüm e-mail listesini. Bigün bi baktım oturum açtı. Senin yaptığın gibi uzun bi sohbet yaptım [GM]Gargamel'le.. İçeriği çok fazla.. Anlatmıycam inanmazsınız çünkü.. En basitinden 100 cap'ının hangi zaman aralıklarında geliceğini bana söylemişti ve gerçek çıktı :)) Verdiği çok özel bilgilerde var tabi.. Onlarda bende saklı kalsın :)

arkadaşım bu ekleyen msn adreside aynen joymax.co.kr uzantılı durup dururken beni eklemiş . kim bu
  • Ocean Ecsro nun sahibi olan zat-ı muhterem...iSro ile hiçbir bağı bağlantısı olmayan bir private silkroad olan Ecsronun sahibinin ismi verilerek en büyük açığı vermiş vatandaş.

Hiçbir oyun msnden GM aramaz,GM olarak işe alacağı insanın oyun hesap bilgilerini istemez.Oyuna gelmeyin ava giderken av olmayın.KESİNLİKLE FAKE!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoluBeyi_07

quote:

gm-gargamel@joymax.co.kr 'miydi tam hatırlamıyorum.. Eklemiştim , Silkroad'ın kendi sitesinde görmüştüm e-mail listesini. Bigün bi baktım oturum açtı. Senin yaptığın gibi uzun bi sohbet yaptım [GM]Gargamel'le.. İçeriği çok fazla.. Anlatmıycam inanmazsınız çünkü.. En basitinden 100 cap'ının hangi zaman aralıklarında geliceğini bana söylemişti ve gerçek çıktı :)) Verdiği çok özel bilgilerde var tabi.. Onlarda bende saklı kalsın :)

arkadaşım bu ekleyen msn adreside aynen joymax.co.kr uzantılı durup dururken beni eklemiş . kim bu

Durup-dururken ekleme varsa kesinliğini bilemem ama ben gm e-mail'ini Silkroad Offical sitesinden çook eski News'lere bakarken "[GM] e-Mail List" başlıklı bi haber de gördüğüm için ekledim. Ekledikten aylar sonra oturup açtı hanım efendi..

Tamam dayanamadım birşey daha söyliyicem (Ayrıca bu gerçek GM olduğununda kanıtı)

-Sohbet devam ederken çarımı sordu , hangi server ? isim ne ? falan.. Söyledim.. Bot kullanıyormusun ? dedi gülerek, hayır dedim. O sırada arka planda çarım 8/8 pt de 90 lv 'e kasmakta :) Tırstım ve pt'dekilere 5 dakika afk olmam gerektiğini, hemen geliceğimi söyleyip çarı biyere oturttum.Sohbet sırasında bi ara 20-30 saniyeliğine cevap yazmadı, çarı devam ettiriyim kasmaya derken birden yanımda babel_7235 gibi bi ismi olan 1 lv çar oyuna girdi, 5-6 sn sonra çıktı.. (Babel olayınıda anlatmak zorunda kaldım şimdi bak :)) Eski GM lerimiz seçilirken , 70 lv zamanıyla max lv çarları olması zorunluluğu varmış. Gargy 'mizinde Babel serverında 70 lv bowcusu varmış zamanında..

Ayrıntıya girmiyim neyse :P Yani kadın beni kontrol etmek için fake çarla girdi oyuna..

• En basit oyun bile msnden gm almaz.. Ayrıca sen sro oynarken charın mailini kendi mailin mi yaptın hiç sanmıyorum sallamış biri ama ingilizcesi güzelmiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ø®ßJK

En basit oyun bile msnden gm almaz.. Ayrıca sen sro oynarken charın mailini kendi mailin mi yaptın hiç sanmıyorum sallamış biri ama ingilizcesi güzelmiş

yapmadım . zaten karşımdakinede dedim hele dur bakayım cıkacak kokusu ama kim olabilir bu cidden meraklıyım
  • Son noktayı koyalım kimsenin aklı bulanmasın....

Joymaxın geçmiş haberlerinden bir alıntı

Q. I have been contacted by a GM outside the game but I am not sure if this person is really a GM. Can you help me?

A. GM's will NEVER initiate contact with you outside of the game. If you are contacted outside of the game by anyone with the name gm-crayon@joymax.co.kr or anything similar it is not a GM but rather someone who is trying scam you or steal your account. If you are contacted by such an individual please immediately break contact and report the address listed or any other information to the bug report section under the Customer Service tab on the official websitehttp://www.silkroadonline.net.

Inside of the game, GM speech will always be pink and their GM title will be in brackets like this: [GM]

Çevirisi.

Soru: Oyunun dışında bir GM ile irtibat kurdum ancak bu kişinin gerçek GM olup olmadığı konusunda emin değilim.Yardım edebilir misiniz?

Cevap: GM ler HİÇBİR zaman sizinle oyun dışından irtibat kurmaz.Eğer oyun dışından mail adresi gm-crayon@joymax.co.kr veya benzeri olan biri ile irtibata geçtiyseniz bu kişi sizi dolandırmayı yada hesabınızı çalmayı deniyordur.Eğer bir şekilde irtibat haline geçtiyseniz lütfen irtibatınızı kesin ve bu mail adresini bug report kısmındaki Müşteri servisleri sekmesinden bize bildirin.

• @13NiGhT_M@Re

120 sayfa içinde yüzlerce haberin içinden o mesajı bulamıycam ama, zamanında hepsine tek tek baktım, gözlerimle gördüm.. Aşağıdaki GM lerin hepsinin tek tek e-mail'ini Joymax silkroad'ın kendi sitesinde paylaşmış..

[GM]Pizza
    [GM]ladyasiana
    [GM]Gargamel
    [GM]Mint
    [GM]Riko
    [GM]KINOPIO
    [GM]Tarky
    [GM]Chulsu
    [GM]pritzel
    [GM]hanpooh
    [GM]IceMilk
    [GM]Kimpaksa
  • quote:

Benim çevirisini yaptığım metinde Joymaxın geçmiş haberlerinden Senin konun ile bu konu farklı.Birinde sen iletişim kuruyorsun diğerinde onlar konu sahibi arkadaş ile...
  • Gece gece iyi güldüm.. Nereden nereyee... O zamanki heyecana bak.. bir de şu an ki para sömürüsü olan oyunun yarattığı bıkkınlığa.. ahh.. ahh...
  • İyi hortlatmışsın konuyu
  • İngilizceside mükemmel falan değil 12 yaşında birinin kuracağı cümleler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gece Şarkısı

İngilizceside mükemmel falan değil 12 yaşında birinin kuracağı cümleler.

+1 bunu yazacaktım , yazılmışını gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IronyOfFate

İyi hortlatmışsın konuyu

evet farkettimde bi konu arıyordum google'da bu çıkınca sonuna kadar okumadan edemedim :)
  • warriorangel daha komikmiş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.