Şimdi Ara

İngilizce Bilenler Konuşmaları okursa beni aydınlatırsa sevinecem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
978
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: papy0n

warriorangel daha komikmiş

Anlattığım her şey gerçekti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfnymc

quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

quote:

Orijinalden alıntı: papy0n

warriorangel daha komikmiş

Anlattığım her şey gerçekti :)

üzerinden bu kadar yıl geçmiş, anlatmadıklarınızı da anlatsanız? bi de gargamel bayan mıydı ya

yes

• Milletin bu konuya geyik yapası gelmiş arkadaş. Ha bu arada bi geyik konusu daha olsun size.. Silkroada 1-2 hafta önce geri döndüm. Ve gördüğüm kadarıyla gittikçe artan ve eski kalabalığını yakalamaya çalışan bir potansiyel var.Piyasa hızlanmaya başladı.Ayrıca 14DG söylentilerinide duymadım değil ama kanıtım yok o yüzden bi paylaşımda bulunamıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onury59

Milletin bu konuya geyik yapası gelmiş arkadaş. Ha bu arada bi geyik konusu daha olsun size.. Silkroada 1-2 hafta önce geri döndüm. Ve gördüğüm kadarıyla gittikçe artan ve eski kalabalığını yakalamaya çalışan bir potansiyel var.Piyasa hızlanmaya başladı.Ayrıca 14DG söylentilerinide duymadım değil ama kanıtım yok o yüzden bi paylaşımda bulunamıyorum.

Valla serverları birleştirince biraz çoğalmıştı oyuncu sayısı sonra yine azaldı gibiydi dahada takip etmedi eğer eskisi gibiyse bi girip bakarım.
  • Aman hocam gold düştü ama feci dolandırıcılık mevcut.Ayrıca ben bin pişmanım yine geri döndüğüme.Ara noktadayım.Ya benim ana karakterimide soysunlar ya da şu +12 staff ı (200tl harcayıpta halen yapamadığım) direk nakitle satın alıcam.40b ye bi arkadaş satıyor ya da mag rein %100 olan bi staff var 45b istiyo ama bu paralar bile 200-220 tl den aşağı değil durum ortada sen düşün.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.