üzerinden bu kadar yıl geçmiş, anlatmadıklarınızı da anlatsanız? bi de gargamel bayan mıydı ya
yes
Milletin bu konuya geyik yapası gelmiş arkadaş. Ha bu arada bi geyik konusu daha olsun size.. Silkroada 1-2 hafta önce geri döndüm. Ve gördüğüm kadarıyla gittikçe artan ve eski kalabalığını yakalamaya çalışan bir potansiyel var.Piyasa hızlanmaya başladı.Ayrıca 14DG söylentilerinide duymadım değil ama kanıtım yok o yüzden bi paylaşımda bulunamıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: onury59
Milletin bu konuya geyik yapası gelmiş arkadaş. Ha bu arada bi geyik konusu daha olsun size.. Silkroada 1-2 hafta önce geri döndüm. Ve gördüğüm kadarıyla gittikçe artan ve eski kalabalığını yakalamaya çalışan bir potansiyel var.Piyasa hızlanmaya başladı.Ayrıca 14DG söylentilerinide duymadım değil ama kanıtım yok o yüzden bi paylaşımda bulunamıyorum.
Valla serverları birleştirince biraz çoğalmıştı oyuncu sayısı sonra yine azaldı gibiydi dahada takip etmedi eğer eskisi gibiyse bi girip bakarım.
Aman hocam gold düştü ama feci dolandırıcılık mevcut.Ayrıca ben bin pişmanım yine geri döndüğüme.Ara noktadayım.Ya benim ana karakterimide soysunlar ya da şu +12 staff ı (200tl harcayıpta halen yapamadığım) direk nakitle satın alıcam.40b ye bi arkadaş satıyor ya da mag rein %100 olan bi staff var 45b istiyo ama bu paralar bile 200-220 tl den aşağı değil durum ortada sen düşün.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme