Şimdi Ara

İngilizce bilmeyen TRT Muhabirinin Zelenskyle İmtihanı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • türkçeye düşman olmaya gerek yok. zelenskinin tercümanı mı nedir, adam sanki içmiş sarhoş olmuş da çeviri yapamıyorken, konu trt muhabirine nasıl getirilmiş bu konuda, çok enteresan gerçekten.  

hadi yabancılar dilimize, dinimize, her şeyimize düşmanlık yapıyorlar tamam da yani türkçe yazanların bu düşmanlığı yapmasını kabul edemiyorum. elin oğlu gelirken yanında çok iyi türkçe bilen tercümanını getirebilir pekala. neden ben ayak uyduracağım sürekli. size bir şey söyleyim mi, iyi ki ingilizceyi okullarımızda olması gerektiği gibi öğretmemişiz. yoksa bugüne gelene kadar, ne din ne de imanımız kalırdı. bu dünyada sadece ingilizce veya başka bir dil mi geçerli olacak?

burada ayıplanması gereken zelensky'nin ta kendisidir. kendi dilini bırakıp, ingilizce soru alıyor. bunu siz gibi birde japonlara deyin bakalım. size ne diyecekler.

• The souls migration kullanıcısına yanıt

Senin dünyaya kattığın ne değer, ne yaptırımın var da senin dilini öğrenecek adam? İngilizce öğrenmek ile iman kaybdediyorsanız kazayla yellenmeyin siz. Din, iman başka dil ile bozulacaksa islam arapça değil mi? Neyse sana da bir blok atayım. Mazallah sonra kazayla dil öğrenir, imansızın teki olursunuz.

Konu TR özeti yeminle. Tek çare asteroid.

• Egitimsiz ve kendisinden bir haber insanları kamu kurumlarına doldurdular. Neyine şaşırıyoorsunuz ki  

• alıntıladığın mesajı alıntılayasım gelmediğinden böyle yazıyorum, adamın attığı mesaj uzun zamandır gördüğüm en gerici, en yobaz, en rasyonellikten uzak cümlelerden birisiydi. helal olsun valla.

• Simultane tercüman sorununu muhabire yıkan ülkemiz muhalefeti

Sizler gerçekten iflah olmazsınız

• keşke tercüman tutsalarmış. ama rezil olmak hoşlarına gidiyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.