Bildirim
İngilizce Çeviri Çok Önemli
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
----------3 yıldan fazladır bankanızı kullanıyorum, benim için güzel bir deneyim oldu, geçmişte birsürü başka bankayla çalışmayı denedim ama sizin elemanlarınız hem arkadaş canlısı hem de işlerinde iyiler, dolayısıyla sizinle çalışmayı sürdürmeyi düşünüyorum.
gelecekte farklı bir address kullanıcam, verdiğiniz hizmetlerden yararlanabilmem adına databaseinizdeki adressimi değiştirebilirmisiniz ? böylece bana istediğiniz zaman ulaşabilirsiniz.
kişisel bilgiler kısmına yeni adresimi girdim, bu benim için önemli,
en yakın zamanda değiştirmenizi temenni ederek size çok zahmet vermediğimi umuyorum...
not
her nekadar yazan kişi richard simons (ingiliz ismi gibi dursa da) isimli olsa da, anadilinin ingilizce olduğunu sanmıyorum, hem resmi yazı dili bu şekilde değildir hem de cümle kuruş tarzı nedense bana bu şekilde hissettirdi iyi çalışmalar sevgiler ^^
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X