Şimdi Ara

İNGİLİZCE ÇEVİRİ, ÖDEV, ÖZET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 İNGİLİZCE ÇEVİRİ, ÖDEV, ÖZET
    İngilizce öğretmenliği son sınıf öğrencisiyim.
    TR-ENG çeviri dersinden AA ile, ENG-TR çeviri dersinden BA ile geçtim (isteyene transcript gönderilecektir)
    Okulumu gizlilik önemli olduğu için ortada söylemiyorum, özelden sorabilirsiniz.

AKLINIZA TAKILAN EN UFAK SORUYU LÜTFEN SORUN. GÜVEN PROBLEMİ YAŞAMANIZ ÇOK NORMAL, BU KONUDA ANLAŞABİLECEĞİMİZİ DÜŞÜNÜYORUM. TELEFON NUMARAMI DA ÖZELDEN VEREBİLİRİM.

Gelelim diğer konular, yani fiyatlandırma :)

1) ÖDEV
    ödevin ne olduğuna bağlı olarak değişmekle birlikte; test, boşluk doldurma türündeki ödevler sayfası 1tl
    Deneme yazmak için de 1000 karakter boşluksuz 3tl (Akademik yazma dersi aldım, ve bilginin tutarlılığıyla ilgili bir ders alıyorum Duke Üniversitesinden online olarak)
    Bunların dışındaki ödevler için de özel mesaj atınız.

2)Özet
    Bunu görmeden yorum yapmak istemiyorum, çünkü fazla değişkeni olabilir. Roman özetiyle, teknik kitap özeti aynı olmadığı için önce kitabın hangi dalda yazıldığını bilmem gerekiyor. Bu gözünüzü korkutmasın, uyguna yaparız, bu tür şeylere takılmadan bir özel mesaj atmanızı tavsiye ederim :).

3)Çeviri
    boşluksuz 1000 karakter 7 tl'den yapıyorum. (Çeviriyi İngilizce'den Türkçe'ye yapıyorum)

Neden çeviriyi sadece ing-tr şeklinde yapıyorsun diyenlere açıklama;
    TR-İNG yapıyorum, fakat bu çok zaman alıyor, ücreti düşük tuttuğum için TR-İNG yapmıyorum.
    Bunun dışında aklınıza takılan her türlü soruyu cevaplayabilirim, dürüstlük önceliğimdir gerçekten. Bunu çevirinizi yaptığımda göreceksiniz.

Örneğin; çeviri X tarihine yetişmek zorunda dediğiniz zaman, o tarihe yetiştiremeyeceksem, o işi hiç almayacağım. Çevirilerle ilgili herhangi bir memnuniyetsizliğiniz olursa, ücretin YARISINI sorgusuz sualsiz iade edeceğim. Bu durumu sizin de kötü niyetle kullanmayacağınızı düşünüyorum, lütfen iyi niyete iyi niyetle yaklaşın :)
    Sanalpazar veya güvenilir bulduğunuz bir yere de ilan koyabilirim, işten önce karşılıklı güven.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 5 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : , 00 Kargo Ücreti : Gönderici Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.