Şimdi Ara

ingilizce çeviri yardımı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum bu ticketi belkide hic umursamayacaksiniz,ama ben yinede sansimi denemek istiyorum. sitenizde bi zamanlar bug vardi. gizli soru secenegi yerine "\" koyuldugunda karakterlerin sifrelerini degistirebiliyorduk. bu olay aynı sekilde bana da geldi. ve ne kadar itemim varsa gitti. sizin 5-6 senelik oyuncunuzum. Bu konuda bana yardimci olabilirmisiniz? Roll back vs. Cevabinizi en kisa zamanda bekleyecegim. saygilarimla.

yukarıdaki metni bi arkadaşım msnden yolladı. ingilizceye çevirmemi istedi ama benim ingilizcem iyi değil. Sizlerden birisi yardım edebilir mi

• Bi arkadaşım yardım edebilir mi ?
  • Gerçekten son çare Donanimhaber.... çocuk zor durumda bi arkadaşım iki dakikasını ayırıp çevirsin rica ediyorum.
  • ingilizceden anlayan kim var forumda bari ona Pm den gönderiyim. Son çare olarak bu kaldı. Ama bi şeyi merak ediyorum kimse alınmasın bu olay sizin başınıza gelse ve bu duruma düşseniz ne olurdu gerçekten merak ediyorum...
  • intrnette hemen çevvir die bi site var ama şu adna kapalı bir kaç gün içinde açılacak
  • I know,you don't care this ticket but i want to take my chance.There was a bug in your website and when we write "/" into the secret question, we can change mail,password,secret questions etc... And it happened to my character.Thief stole all of my items.I have been played Knight Online for 5 years.Would you like to help me ? I want rollback etc .. I'm waiting for your answer.Yours faithfully...

Benden bu kadar
  • Aynen böyle,, Arkadaş çok güzel çevirmiş.
    quote:

Orjinalden alıntı: KurtDonaldCobain

I know,you don't care this ticket but i want to take my chance.There was a bug in your website and when we write "/" into the secret question, we can change mail,password,secret questions etc... And it happened to my character.Thief stole all of my items.I have been played Knight Online for 5 years.Would you like to help me ? I want rollback etc .. I'm waiting for your answer.Yours faithfully...

Benden bu kadar

• quote:

Orjinalden alıntı: ALGOS

Aynen böyle,, Arkadaş çok güzel çevirmiş.
    quote:

Orjinalden alıntı: KurtDonaldCobain

I know,you don't care this ticket but i want to take my chance.There was a bug in your website and when we write "/" into the secret question, we can change mail,password,secret questions etc... And it happened to my character.Thief stole all of my items.I have been played Knight Online for 5 years.Would you like to help me ? I want rollback etc .. I'm waiting for your answer.Yours faithfully...

Benden bu kadar

Teşekkürler arkadaşım ..

• Yardimlaşma budur Ellerine sağlik arkadaşim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.