Şimdi Ara

İngilizce 'çizgi film' önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
2
Favori
17.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Acaba diyalogları çok hızlı olmayan çizgi film önerisinde bulunabilir misiniz? Yani çocuklar için olanlardan ama büyüklerin de keyif alarak izleyebileceği türden.

• Kimsenin bi fikri yok mu acaba? Lütfen bir kaç tavsiyede bulunun. ;)
  • futurama yı tavsiye ederim.bilim-kurgu animasyon komedi tarzındadır.tarz olarak hoşuna giderse 7sezon var.başından kkalkmazsın :)
  • the simpsons

hem eğlenirsin hem ingilizcen ilerler
  • Shrek, Ice age, Toy story
  • Tavsiyeler için teşekkürler. Başka tavsiyeler de gelirse memnun olurum. Çünkü bu konuyu araştıran çok insan var.

quote:

Orijinalden alıntı: MrDraius

Shrek, Ice age, Toy story

Dostum, aslında çizgi dizileri kastetmiştim. Teşekkürler yine de.
  • Dizimag sitesinde Simpsons'ın 1.bölümünden itibaren bütün bölümleri var. Ara sıra hızlı konuşuyorlar da öyle sık değil.Umarım memnun kalırsın.
  • pokemonu izle işte
  • Kesinlikle Simpsonlar'ı izlemelisin.Ancak ilk bölümler biraz yavan kalmıştır.
    10.Sezondan başlarsan daha iyi olur.
  • Star Wars orjinal dilde bulursan çizgi filminin izlenesi bir şeydir.
  • başka öneri varmı ?

bende the mask indirdimde altyazısı yok :D
  • Çocuğa izletmek için mi istiyorsunuz kendiniz mi izleyeceksiniz? Amaç ne onu bir anlayalım.

Büyüklerin de keyif alacağı dediğinize göre kendiniz izleyeceksiniz gibi geliyor ama teyit edeyim dedim çünkü özellikle çizgi film istemeniz ilginç geldi.

Aşağıdakiler benim en sevdiğim çizgi filmler. Tarz olarak çok yakınlar zaten. Çocuklara izletmek için pek uygun olmayabilirler.
    Family Guy
    The Simpsons
  • Konuyu açan arkadaş belirtmiş anlaşılabilen ingilizce konusan bi çizgi film istiyoruz ingilizcemiz için
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugsbunny05

Konuyu açan arkadaş belirtmiş anlaşılabilen ingilizce konusan bi çizgi film istiyoruz ingilizcemiz için

İşte ben de neden çizgi film onu anlamaya çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: diabolical

quote:

Orijinalden alıntı: bugsbunny05

Konuyu açan arkadaş belirtmiş anlaşılabilen ingilizce konusan bi çizgi film istiyoruz ingilizcemiz için

İşte ben de neden çizgi film onu anlamaya çalışıyorum

Seviyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shatan -- 2 Aralık 2011; 17:49:51 >
  • Bert and Ernie.. edüyle büdünün yeni versiyonları vardı her bölüm 5 dakika, dili yalın ve anlaşılırdı..geçen sene ingilizce öğreniyorken channel5 ın internet sitesinden izliyordum, hala var mı bilmiyorum.. birde Family Guy'ın ingilizcesi zor değil, anlaşılır tavsiye ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: gstrance

Bert and Ernie.. edüyle büdünün yeni versiyonları vardı her bölüm 5 dakika, dili yalın ve anlaşılırdı..geçen sene ingilizce öğreniyorken channel5 ın internet sitesinden izliyordum, hala var mı bilmiyorum.. birde Family Guy'ın ingilizcesi zor değil, anlaşılır tavsiye ederim..

Cnbc e dizileri izledim ama kelimeleri harbiden çok yutuyorlar :D anlaşılması zor o yüzdende biraz çizgi film istiyorum . Dediğini bulamadım . Family guy ve Simpsons south park sevmiyorum acaba baska önerin varmı ?
  • mice mouse ingilizce set
  • Avatar'ın ( film değil çizgi film serisi olan ) ingilizcesi rahattır , indirip keyifle izleyebilirsiniz.
  • bende bu filmi cok duydum ingizlice türkçe düblaj genelde internette .altyazılı rastlayamadım fazla.yada herhangi bir torrentte varsa link gönderebilirmisiniz ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.