< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
İngilizce çok önemli. (2. sayfa)
-
-
C1 başlarındayım fakat yeterli görmüyorum, kendimi rahatça ifade edip akademik yazıları çok iyi şekilde yazıyorum ama bi anadil esnekliği yok, ileride olur mu bilmem.
-
ingilizce gerçekten çok önemli ve yeterli bir seviyede olması gerekli
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
oha negan yazmışsss yuppi naber
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
nasılsın dostum :)
Evet hala eksiğim bu konuda önerisi olan var mı
iyiyim hocam siz de iyi görünüyorsunuz anlaşılan
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
reading ve vocab için: more to read 2
listening için: thinking in english (spotify'da var)
writing ve speaking için: chatgpt
-
Gerçekten hem akademik anlamda hem de çevre anlamında çokça faydası dokunuyor ingilizce bilince. Tonla textbook, güncel kaynakları takip edebilmek, daha geniş bir yelpazeye erişim sağlamak gibi şeyler çok avantajlı olabiliyor. Onun haricinde de genel olarak hobiler adına, yabancılarla konuşurken, bir şey için bilgi edinecekken ingilizce olarak bakmak (indian tutorial videoları çok ünlü mesela ) kaynakları belki de onlarca kat fazlalaştırıyor. Okulda fln da keza konuşan kişiler varsa onlarla da konuşabiliyor olmak hoş oluyor bence
-
Çok önemli abi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hocam sen nerde öğrendin ingilizceyi odtü koleji mezunu musun
-
çocuk doğru söylüyor. ingilizce dışında bir dil ile uğraşmak -uluslararası ilişkiler, siyaset vb. okumuyorsan- boş iş. onun yerine ingilizceyi mükemmelleştirmek lazım.
-
Bekledim geçen senekine göre aşırı fazla yoğun değil ama zorluk var(sadece bölüm dersleri için)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saçma demedim çok önemli değil dedim. Yoksa almanca öğrenirsen önüne farklı fırsatlar çıkabilir ama bunun için dil öğrenmek gibi zahmetli bir işe girişmektense daha farklı bir alanda kendimi geliştiririm yine önüme fırsatlar çıkar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X