Hatırlatma konusu. Önem verin gençler, özellikle de hazırlık arkadaşlar (doğal olarak) En önemli beceri de Speaking. Rahat konuşabiliyorsan kolunda bir altın bilezik. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YaralıPanda -- 14 Ekim 2024; 19:45:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İngilizce çok önemli.
-
-
yes
-
B2 civarı bir İngilizcem olduğunu düşünüyorum. Gerçekten de faydasını çok ama çok fazla gördüm.
-
Biz ortaokulda öğrendik, dis is e buuk, diye konuşuyoz, ha bi de çeyır diyoz, anlıyorlar, yes, yes diyorlar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Erasmus sınavına girmeyi düşünüyorum ocak ayına kadar tavsiye varsa alırım
B2 başıyım ama vocab ve konuşmada pratik az
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet abi konuşabilme yetisi önemli. Kelime haznesi sonradan genişliyor zamanla, gramer tekniği düzenli gelişiyor. Ama sürece ilk günden konuşarak başlarsan bu üsttekilerin hepsi gerçekleşiyor, olmazsa gerçekleşmiyor.
Hocam bizim erasmus sınavları c1 oluyor bizim hocamız anlatmıştı. Yeni gördüğüm kelimeleri not edip cümle içinde kullanırsam bana yararı oluyor bu cümleleri yapay zekaya atıyorum hem gramer hem de zenginleştirme açısında yardımcı oluyoe denenebilir
Her bilinen yabancı dil hep + olarak dönüyor. İngilizce yanına bir dil daha eklerseniz kariyere 3 0 başlarsınız çok rahat
Bence işe yaramadıktan sonra 3. dil çokta mühim değil. Mesela almanyada çalışmayacaksam veya almancayla bir işim yoksa eğer almanca öğrenmeye gerek yok bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yapay zeka aynen dil konusunda baya iyi, sesli konuşma falan da denenebilir belki de ben sınav için genelde kolay hazırlık sınavının bir tık üstü gibi şeyler duymuştum hatta erasmus listesinde cscilerin hepsi 85+ yapmış diye ümitlenmiştim, ama C1 ise biraz zorlayabilir gibi ya da ortalamayı düşürmemeye bakacam
Hocam lütfiyeyi biliyorsanız bize o verdi bilgiyi sebep olarak ülkenizi temsil edeceksiniz vb demisti yine de siz emin olun hangi düzey olduğuna
Global şirketlerde almanlar bile ingilizce biliyorken çok önemi yok gibi zaten hocam haklısınız. Bu arada yemek güzel miydi :D
Aga yemek fena değildi ama porsiyon çok azdı. İmza topluyorlardı zaten bugün yemekhanede porsiyonlar artsın diye.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok bilmiyorum ama öğrenirim bir yerlerden
Bu arada ben staj hareketliliğine bakmıştım da öğrenim hareletliliğinde durum daha feciymiş, sırf CS/AI dan başvuran 60+ kişi var ama 5 kişi seçilmiş hepsinin de ortalaması da dil puanı da zirveyi zorlamış :/
Benim hedeflediğim alan olan staja çok başvuran olmamış onun da sebebi büyük ihtimalle yurt dışından kendin staj bulman falan gerekiyorsa ondandır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 14 Ekim 2024; 21:24:37 >
Benim yediklerim dolu dolu geliyodu özellikle irmikli gun baya fazlaydı ama az olabiliyo galiba o yüzden imza atılır şsmzşsmsk
Hocam istediginiz alanı seçen yoksa sıkıntı olmaz ya ortalamanızı bilmiyorum ama önemli baya. Sizin yerinizde olsam dil puanına focus atardım
En önemli beceri Reading Comprehension'dır bence.
Speaking direkt olarak insanlarla iletişim kurmak için çok işe yarıyor, ama yabancı olarak en zor geliştirilen beceri de budur.
Türkiye'de, akademik ortamda en az puanlanan ve değerlendiren beceri sanıyorum Speakingtir.
-
Ortalama konusunda yorum yapmak için ilk vizeleri bekleyecem
2.dönem staj başvurularına başlarım bakalım olursa olur
Doğru dediniz hak veriyorum. Mühim değil ama artısını görmek de mümkün hayatta ne olacağı belli değil sonuçta
Nasıl fayda mesela
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Bence işe yaramadıktan sonra 3. dil çokta mühim değil. Mesela almanyada çalışmayacaksam veya almancayla bir işim yoksa eğer almanca öğrenmeye gerek yok bence. |
Benzer içerikler
- acil matematik zor mu
- en iyi bilgisayar mühendisliği üniversiteleri
- işin içinde bi kahbelik olabilir
- paragraf çözerken odaklanamıyorum
- tahsin banguoğlu yurdu
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X