Şimdi Ara

İngilizce Dil Kursu Önerisi (İSTANBUL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mevcut temel İngilizcemi çok daha iyi seviyelere getirmek için iyi bir eğitim veren İngilizce Dil kursu arıyorum. Acaba aranızdan bu tip kurslara giden ve şurası kesinlikle bu işte uzman, çok iyi eğitim veriyor vs. dediğiniz bir yer var mı ? Tercihen anadolu yakası olursa daha iyi olur ama dil önemli bir konu malum iyi bir eğitim için avrupa yakasından da önerilere açığım.

Benim bildiğim British English, Wall Street gibi kurslar var ama bu dil kursları arasında en sağlamı sizce neresi ? Deneyimleri olan arkadaşlardan yardımlarını bekliyorum Hatta bizzat kursa giden arkadaşlar kursta nasıl bir eğitim veriliyor, neler yapılıyor, eğitim süreleri gibi ayrıntılı bilgiler verebilirse çok memnun olurum

• Bilgisi olan kimse yok sanırım
  • dilkofen de iyidir
  • Ben 4.5 aydır Gökdil'e gidiyorum. Gökdil'e yazılmadan önce 16 ya yakın kurs gezmiştim. Söylemek gerekirse, eğer paran varsa Berlitz ve Wall Street'ten ikisini tercih edebilirsin. British English'i, Wall Street'e tercih etmem. Wall Street daha iyi ve piyasadaki en pahalı kurs araştırdığım kadarıyla. Ama eğitimi de ona göre.... Orada eğitim kurluk alınmıyor, süreli alınıyor. Mesela, normalde 3 kurluk eğitim alırken, orada diyorsun ki, 1 senelik eğitim almak istiyorum... Bu süre içerisinde kaç kur atlayabilirsen artık. Üstelik sınıflar en fazla 2 kişi ve bilgisayarlı eğitimi de mevcut... Berlitz'de ise az mevcutlu sınıflardan oluşuyor. maksimum 5'ti sanırım. Onun eğitimi de konuşma, kendini ifade edebilmeye göre sıralanmış konularla ders anlatılıyor. Şu tense den başla vs. yok. Konuşmaya yakın bir eğitimi var.

Ama vaktin ve paran varsa yurtdışına çıkmaya çalış....

Piyasadaki eğitim veren kurslar genelde 2 metod kullanıyor. Birincisi normal okul düzeninde, ödevli, student book / work book vs... İkincisi ise " callon method " u benimseyerek eğitim veren kurslar. Bunlarda da ders ile iligli tek kitap var ve ödev yok. Derste tahta kullanılmıyor, sadece konuşarak ingilizce öğreniliyor. Eğer alt yapın varsa bu eğitimi veren kursları da düşünebilirsin. İlk kurdan itibaren sürekli yabancı hoca geliyor. Bir de " callon method " kullanan kurslar, kurluk anlaşma yapıyor. Beğenirsen ikinci kur için yeni kayıt yaptırman gerekiyor. Bir de bir de bunların şöyle bir avantajı var. Kursuna kayıt olmadan önce 1 haftalık derslere girebiliyorsun, denemelik. Bence o derslere katılıp, ortamı gözlemle...

Gökdil'e gelince, klasik okul düzenin göre eğitim yapan bir kurum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cbaris -- 18 Eylül 2007; 14:42:54 >

• evt..yurt disina cikmakla en iyisini yapmis olursun..ama eger ancak burda ogrenebilirim dersen..gercekten cok calisman lazim oyle boyle deil..kolay gelsin..
  • Ne yaptın arkadaişım? 5 yıl geçmiş nereye gittin memnun kaldın mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.