Şimdi Ara

ingilizce eğitim kitabı önerin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben beginner seviyesinden intermediate seviyesine ulaşıcak bir eğitim kitabı satın almak istiyorum eve internete ücretsiz dersler var ancak ben sanal ortamda fazla ders çalışamıyorum yani isteğim gelmiyor kitabı elime alıp çizip karalamak öyle çalışmak istiyorum o yüzden bana önericeğiniz bir kitap varmı.
    bir ingilizce alt yazılı dizi izleye bilecek seviyeye gelmek istiyorum açıkcası.

• Murat kurt English grammer today

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamdöven

merhaba arkadaşlar ben beginner seviyesinden intermediate seviyesine ulaşıcak bir eğitim kitabı satın almak istiyorum eve internete ücretsiz dersler var ancak ben sanal ortamda fazla ders çalışamıyorum yani isteğim gelmiyor kitabı elime alıp çizip karalamak öyle çalışmak istiyorum o yüzden bana önericeğiniz bir kitap varmı.
    bir ingilizce alt yazılı dizi izleye bilecek seviyeye gelmek istiyorum açıkcası.

Sanırım bu bir tek kitapla olacak iş değil. Öğrenme kararı vermeniz güzel ama azimli davranın ve çabucak vazgeçmeyin. Söylediğiniz seviye ulaşmak için epey çaba göstermek ve sabırlı davranmak zorundasınız. Kitap konusunda bir fikrim yok, ama arkadaşın önerdiği kitap yararlı olabilir. Biraz kendinizi geliştirdikten sonra tamamen İngilizce kaynaklardan öğrenmeye çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crealog -- 21 Aralık 2014; 12:14:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.