Şimdi Ara

>>>İngilizce Eğitim Seti Alacağım yardım <<<<

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu ayın 14 ve 16sında ünv. muafiyet sınavı var.benim bu sınavı geçmem gerekiyor.internetten ingilizce eğitim seti almayı düşünüyorum.bi kaç tane buldum ama önerebileceğiniz setler varsa onları da düşünürüm.maliyeti 100 tlden fazla olmazsa sevinirim.

• Kardeş seviyen ne ve hangi üniversite bilmiyorum ama 10 günde ne kadar ilerletebilirsin ki ingilizceni? Set konusunda ise "Learn to Speak English Deluxe" diye bir set var üstünde dünyanın en çok satılan seti diyor ama ne kadar doğru bilemiyorum. Oldukça iyi bir set işini görür.
  • en iyi set bana göre'' rosetta stone''dur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

en iyi set bana göre'' rosetta stone''dur

Söylüycektim onu ama o biraz daha uzun zaman alır. Ben topladım tüm dilleri ama hangisini öğreneceğime karar veremedim
  • Fransızca ve Almanca konusunda önerebileceğiniz varsa yazar mısınız beyler?
  • chip dergiside ingilizce eğitim seti veriyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: KingRoger

Fransızca ve Almanca konusunda önerebileceğiniz varsa yazar mısınız beyler?

Benim verdiğim set her dilde var. Ayrıca zamanın bolsa rosetta stone çok çok iyidir ve zevklidir baya çünkü sürekli resimlerle öğreniyorsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YAZILIM KURSU İÇİN TAVSİYE
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • daylight arkadaşım sana en uygunu bu olabilir.Ben ruscadan çinceye kadar bütün setleri indirdim nerdeyse ve en uygunu daylight diye düşünüyorum.
  • Daylight in 70 cd lik bir seti var sifirdan ogretiyor ve 50 saatden sonra ingilizce haberleri rahatlikla dinleyebiliyorsunuz diyor.avi formatinda gorsel egitim... bir ogretmen sinif ortaminda ogrencilere ders anlatiyor... pm at veya msn ekle istersen...
  • kardeş learn to speak english setini düşünüyodum ben de.galiba onu alcam ama 10 günde fayda sağlar mı.bu soru kafamı tırmalıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: ok1907

quote:

Orijinalden alıntı: KingRoger

Fransızca ve Almanca konusunda önerebileceğiniz varsa yazar mısınız beyler?

Benim verdiğim set her dilde var. Ayrıca zamanın bolsa rosetta stone çok çok iyidir ve zevklidir baya çünkü sürekli resimlerle öğreniyorsun.

Teşekkürler hocam.Fiyatlara bakılırsa yine korsanı tercih ediceğiz gibi gözüküyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

daylight arkadaşım sana en uygunu bu olabilir.Ben ruscadan çinceye kadar bütün setleri indirdim nerdeyse ve en uygunu daylight diye düşünüyorum.

daylight ın çince veya rusçasıda mı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: efendy23

Daylight in 70 cd lik bir seti var sifirdan ogretiyor ve 50 saatden sonra ingilizce haberleri rahatlikla dinleyebiliyorsunuz diyor.avi formatinda gorsel egitim... bir ogretmen sinif ortaminda ogrencilere ders anlatiyor... pm at veya msn ekle istersen...

Daylight,bugüne kadar gördüğüm en iyi eğitim seti.Haberleri dinleme olayı inandırıcı değil söyleyeyim,haberleri okuyabilirsiniz;ama kelime haznesi çok önemli burada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senfield25

quote:

Orijinalden alıntı: erdenar

daylight arkadaşım sana en uygunu bu olabilir.Ben ruscadan çinceye kadar bütün setleri indirdim nerdeyse ve en uygunu daylight diye düşünüyorum.

daylight ın çince veya rusçasıda mı var ?

pardon cümle devrik oldu.Ben rosettanın çince ve ruscasını indirdim.Lakin daylight daha güzel bir set diye düşünüyorum.
  • rosettayı bir heves indirdim ama başına geçip öğrenecek adam bulamadım
  • İngilizce için hangisini önerirsiniz uzun vadeli olarak.
  • Kesinlikle daylight zaten 70 cd lik dev bir set ogrenimide uzun vadeli....
    quote:

Orijinalden alıntı: TheRiverStyx

İngilizce için hangisini önerirsiniz uzun vadeli olarak.

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: efendy23

Daylight in 70 cd lik bir seti var sifirdan ogretiyor ve 50 saatden sonra ingilizce haberleri rahatlikla dinleyebiliyorsunuz diyor.avi formatinda gorsel egitim... bir ogretmen sinif ortaminda ogrencilere ders anlatiyor... pm at veya msn ekle istersen...

Daylight,bugüne kadar gördüğüm en iyi eğitim seti.Haberleri dinleme olayı inandırıcı değil söyleyeyim,haberleri okuyabilirsiniz;ama kelime haznesi çok önemli burada.

Kelime haznesiniz buyklugu tabiki onemli ama asil onemli olan konuyu atliyorsunuz... En onemli olay pratik yapmaktir...hem pratikde bilmedigin kelimenin ne oldugunu sorabilir ve cevabinida alabilirsin bu konunun altini ozellikle ciziyorum daha once pratikden rusca ogrenmis biri olarak....

• Temelin varsa tell me more yi al veya netten indir. Telafuz olarak çok yararı olacaktır.Mikrofona konuşuyorusun ona göre ne kadar düzgün okudğunu filan görüryorsun ( benim en sevdiğim yanı bu) .
    Temelin yoksa iyi bir temel için daylight süper bir set 80 Cd ve kitapları var. her video 40 dk ortalama. Bütün kurları anlatıyor.Bunuda ntten bulabilirsin.Aşağıdaki linkte daylight var.
    http://www.tekrarbekleriz.com/1235-80-cd-ingilizce-video-egitim-seti-indir-daylight-.html
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.