Öncelikle merhabalar lise 1e geçmemle ingilizceye daha fazla ağırlık vermek istiyorum malum sbs falan derken ingilizce arada kaynadı.Bugüne kadar ingilizceyi kendim öğrendim desem yeridir ne okulun ne dershanenin bir faydası olmadı ingilizce adına liseye geçince daha iyi olur diyordum ama pek fark olmadı.Okulda oxfordun A1 Türkiye kitabını kullanıyoruz fakat oda yetersiz.İngilizcedeki sorunum gramer de okuduğumu hemen hemen anlıyorum fakat cümle kurmaya gelince patlıyorum.Uzun lafın kısası bana grameri öğretebilecek güzel bir gramer kitabı tavsiye eder misiniz ? Ek olarak bilgisayar da tureng sözlüğü kullanıyorum sözlük almama gerek var mı kelimeleri öğrenmek adına ?
Merhaba Oxford yayınlarının New Matrix serisini kesinlikle tavsiye ediyorum, bu kitap sayesinde -Okuma & Yazma -Grammer -Kendini İfade Edebilme -Dinlediğini Anlama Yeteneklerine sahip olacaksın.Ben bunu seri halinde hepsini işledim , kitapları sırasıyla gidiyor Pre-Indermediate'den başlasan güzel olur sonra Indermediate ve sonra Upper Intermediate. Ama sınıfla işlerseniz yararı olur bence yanlız yapmassın büyük ihtimal. Tüm grammerlerin olduğu ve Türkler için en iyi İngilizce öğrenim kitabı olduğu kabul edilen " Building Skills For Proficiency " de tavsiye ederim 560 sayfa ingilizce A'dan Z ye tüm detaylarıyla özet şekilde verilmiş.
Öncelikle söylemeliyim ki alanında en iyilerinden biridir. Merriam Webster temelli. Sanırsam intermediate(orta düzey) seviyesindeydi. Bu kitabın sana faydasının dokunacağını düşünüyorum. Umarım dikkatini çeker.
Webster's New World English Grammar Handbook, Second Edition 2nd Edition by Gordon Loberger (Author), Kate Shoup
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme