Şimdi Ara

İngilizce Hazırlık

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
414
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hazırlık Eylül sonu başlıyor. Muhtemelen Haziran sonu biter. Bu 9 ayı çok iyi değerlendirmek istiyorum.
    İçimde müthiş derecede İngilizce öğrenme isteği var.
    Seviyem Pre-Intermediate

Tavsiyeleriniz nelerdir ? Bu süreci çok iyi değerlendirmek için nasıl bir yöntem izlemeliyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroXIII -- 5 Eylül 2018; 22:8:33 >

• Tedx videolarını izle derim, kısa olanları da var uzun olanları da. 4-5 dklıklardan 10-15 dk olanlarına doğru ilerle.

Ted Ed var youtubedan takip et, videoları kelime olarak ağır şeyler içeriyor ama her hafta bir tanesini inceleyerek izlesen baya faydalı olur. Onun dışında dersini derste takip edip, normal izlediğin dizi filmleri altyazılı izlersen mesafe kat edeceğini düşünüyorum :) Hangi okuldasınız?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: despinaleaxo

Tedx videolarını izle derim, kısa olanları da var uzun olanları da. 4-5 dklıklardan 10-15 dk olanlarına doğru ilerle.

Ted Ed var youtubedan takip et, videoları kelime olarak ağır şeyler içeriyor ama her hafta bir tanesini inceleyerek izlesen baya faydalı olur. Onun dışında dersini derste takip edip, normal izlediğin dizi filmleri altyazılı izlersen mesafe kat edeceğini düşünüyorum :) Hangi okuldasınız?
    Sağolun hocam öneri için
    Hazırlık atlama sınavına baktımda B2 seviyesiymiş şuan ona hazırlanıyorum.
    Özel üniversitedeyim
  • Dizileri ingilizce alt yazı izle.B1 seviyesi için pasif yapı ve essay kalıpları bakarsan belki atlarsın sınav ne zaman sizin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scientistofcomputer

Dizileri ingilizce alt yazı izle.B1 seviyesi için pasif yapı ve essay kalıpları bakarsan belki atlarsın sınav ne zaman sizin ?
    17 Eylül
    Çalışmaya başladım özel bir hocayla. Bayağı yol kat ettik bugün. Essay yazabilsem çok rahat geçerdim ama kelime bilgim zayıf. 25 puan Essay.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.