Şimdi Ara

İngilizce Hazırlık Tavsiye Plz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
664
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar, üniversite ingilizce hazırlık okuyacağım. 2 ay sonra okul tespit sınavı ile başlıyor. ingilizcem çok iyi değil. sınavdan çok kötü bir sonuç almamak için nasıl hazırlanmalıyım ? hangi konulara çalışmalıyım ? konular: dil özellikleri, sözcük bilgisi, cloze ( dil-sözcük karışık sınama) , yanlışlık tanıma, okuma(yanlışlıkları bulma, anlam çıkarma, sıralama, vb..) şimdiden teşekkür ederim

• upp+++
  • Tc3459 T kullanıcısına yanıt
    hocam valla ben ne biliyosam onu yapacam. sonuçta seviyemize göre okuyalım. kolay sınıfta okuyup ingilizcene bir şey katmazsa veya yüksek sınıfta okuyup zorlanırsan 1yılımız mahvolur.
  • boşverin hazırlık okuyun .
  • Düzey belirleme (kur belirleme) sınavlarına özel olarak çalışmanızı önermiyorum. Hazırlık sınıfına kalacaksanız düzeyinize uygun bir sınıfa/kura yerleşmeye çalışın. Bu nedenle, bu sınava girip, elinizden geleni, yapabildiğiniz kadarını yapmanız yeterli.

İlla çalışmak istiyorsan gramer konularına ve Reading alıştırmalarına bak.
  • Hazirlik okuyun derim. Seviye belirleme ya da sinif atlama sinavi diyelim ona girip kendi seviyenizde baslayin kesinlikle. Girdikten sonra da grammer de agirlik yapin ve ogrendiginiz kelimeleri hep tekrar edin her ogrendiginiz seyi hemen kullanin mutlaka hemen kullanin hemen aliskanlik haline getirin. Kelime calismakta onemli adj, verb, noun ve adv hallerini calisin. Bunlari yaptiktan sonra zaten devami gelir. Bol bol writing yazin odevleri aksatmayin soyleyeceklerim bu kadar yani klasik oldu diyebilirsiniz ama olay bundan ibaret

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 23'ündeyim bizim hazırlık muaf. sınavı da,elimden geleni yapacağım,geçersem geçerim,geçemezsem de üzülmem.
  • Hazirliktan muaf notu 60 zaten. Ben de senin gibiydim belki gecerim diye girdim 24 aldim ve basic basladim. Iyi ki de basic baslamisim sallayip yuksek not alanlar(35 45) cok pismandi. Iyi seviye de ingilizcesi olanlar 50 civari aldi. O sinavi gecmen icin ust duzey bi ingilizcenin olmasi lazim yani sen bu sene hazirlik okumaya odaklan sinavdan ne alirsan artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tertiko -- 31 Temmuz 2014; 3:57:03 >
  • Aynı konuyu 2 dk önce açtım keşke bunu göreseydim yine de faydalı konu teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hic bir sey yapma kardes.Sana tavsiye.Iki ay icinde ogrenecegin bilgiler gecicidir.Bu arada sinavda kafadan siklar secme.Tutar seviyenden ust bir kura gecersin hem zorlanirsin hemde birsey ogrenemezsin.Hazirlik okumak fikrin varsa tatilini yap sinava gir.Ne biliyorsan onu yaz.SSeviyen neyse o kurda oku.Yinede yok ben iki ayim bos gecmesini istemiyorum diyorsan gramer falan calis.
  • beyler güzel yazmışsınız gramer çalış falan diye ama tavsiye edebileceğiniz bir site var mı? ben 2 ayım boş geçsin istemiyorum azda olsa çalışıcam.
  • uppppppppp
  • Duolingo ve busuu güzel uygulamalar faydası olur hiç olmazsa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence başlangıç için uygun gibi ?http://www.ingilizcem.org/kategori/dilbilgisi-gramer.php
  • quote:

Orijinalden alıntı: OUTLAW 2-5

hocam valla ben ne biliyosam onu yapacam. sonuçta seviyemize göre okuyalım. kolay sınıfta okuyup ingilizcene bir şey katmazsa veya yüksek sınıfta okuyup zorlanırsan 1yılımız mahvolur.

Yalniz bazen bildiğiniz şeyler aslında göz ucuyla baksan hatırlayacaksin ama bakmadigin icin yapamiyorsun o da seviyeyi gereksiz yere düşük göstermek oluyor

• vercegim site çok faydalı tavsiye ediyorum..

http://ingilizcebankasi.com/ingilizce-zamanlar-ve-formulleri/
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.