Şimdi Ara

İngilizce speaking arkadaşı bulma site önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İngilizce öğreniyorum google fan speaking partner aradım ancak adam gibi site bulamadım sizin bildiğiniz varsa yazar mısınız?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en kolay yol "skype" programı. Önce bu programı kur

sonra : http://community.skype.com/t5/Language-learning/bd-p/Languages sitesine giriş yap.

Skype Community içerisinde ingilizce öğrenenler için bölüm var, oradan pratik yapmak isteyen binlerce üyenin mesajını okuyabilir, sende skype adını paylaşabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gitar -- 28 Kasım 2013; 20:15:37 >
  • ismailovic İ kullanıcısına yanıt
    Ana dili ingilizce olan birini bul.Aksanı da düzgün olsun.İtalyan,japon,fransız vs. olmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NevaMind -- 28 Kasım 2013; 22:48:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NevaMind

Ana dili ingilizce olan birini bul.Aksanı da düzgün olsun.İtalyan,japon,fransız vs. olmasın.

Mesela yukarda gitar hocanın verdiği adreste ana dili ingilizce olmayan bir ton üye var. aynı bizim gibi. başka adresler var mıdır böyle. benim google aramalarından bulduklarım pek stabil yerler değil malesef.
  • bendereva B kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum öyle siteler.Fakat skype'tan görüntülü görüştüğüm 2-3 arkadaşım var.Chatroulette var görüntülü görüşme ve aşırı olmasada elit bir yer.Konuşabileceğin birini bulduğunda arada skype,facebook adresini alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NevaMind

Bilmiyorum öyle siteler.Fakat skype'tan görüntülü görüştüğüm 2-3 arkadaşım var.Chatroulette var görüntülü görüşme ve aşırı olmasada elit bir yer.Konuşabileceğin birini bulduğunda arada skype,facebook adresini alabilirsin.

Teşekkürler arkadaşım çok sağol.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.