Şimdi Ara

İNGİLİZCE HAZIRLIK ! UZMANLAR İÇERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
2
Favori
435
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dostlarım selam, yaklaşık 2 haftadır düzenli olarak İngilizce çalışıyorum ve 0'dan orta seviyeye doğru ilerliyorum. İngilizce'si iyi olan arkadaşlar yada hazırlık sınavını kıl payı dahi geçmiş olanlar 100 soruluk bir hazırlık sınavında [Listening,writing..] kısımlarında nasıl daha başarılı olabiliriz. Sınav tarihim 7 Eylül'de. Önerilerinizi bekliyorum...

• Temel grammar kısmında eksiğin yoksa kelime öğrenmeye, cümle kurmaya ve özellikle konuşmaya bak. Birkaç kişiye sormuştum, neden kaldınız diye kendileri konuşma yüzünden geçemedik dediler. Bunların yanında bazı ekstra grammar konuları da var mesela geniş zamanın rivayeti gibi öğrenmediyseniz, hiç görmediyseniz bulaşmayın derim çünkü B2 seviyesi biri için gerekli olduğunu düşünmüyorum.
  • Çok teşekkürler hocam. Söylediklerinizin hepsine dikkat edeceğim.
  • Listening için internetten örnek sorular bulup çözmenizi öneririm hocam, hami ses dosyası verip ses'te bahsedilenlerle ilgili 5 test sorusu sorduklari soru tiplerinden bahsediyorum. Writing için ise yine internetten essay örnekleri inceleyip kendiniz her gün 1 2 tane sınav gününe kadar popüler konulardan essay yazın idman yapin hatalarınızı düzeltin. Essay basliklarini üni verir genelde ve bu sene bence pandemi ile ilgili bir başlık da olacak seçeneklerde. Yani şimdiden bunlara yönelik essay denemelerinde bulunabilirsiniz. Başarılar.
  • havacıtıpçı H kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler sağolun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.