Şimdi Ara

İngilizce hazırlıkta kaldım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
737
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün itibariyle hazırlık sınıfından kaldım. Özel bir üniversitede okuyorum eylülde tekrar geçme sınavları olucak. Acaba okuduğum bölümün türkçesine geçiş yapabilirmiyim? İnternette araştırırken ÖSYM'den 5 tercih falan yapılıyor diyorlar o tam olarak nedir?

• üniversiteyi arayıp sorun hocam daha güvenilir bilgi edinirsiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • feveranbey kullanıcısına yanıt
    Hocam onlarda 2 sene kalırsan Türkçe bölüme atıyoruz diyorlar ben şu ÖSYM tercih olayını merak ediyorum Kasımda oluyor diye gördüm 5 tercih yapıyormuşsun hazırlıkta kalırsan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merkezi yatay geçiş ile türkçe bölüme geçebilirsin. okulu kazandığın sene şuan geçiş yapmak istediğin okulu da kazanıyor olman lazım. tercih yapmıyorsun direk okula başvuruyorsun.
  • Ne zamana kadar yapmak lazım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emresert.8

Ne zamana kadar yapmak lazım?
    her okulun tarihi farklıdır hangi okullara başvuraksan merkezi yatay geçiş başvurularını takip ediceksin. genelde kayıt zamanları civarlarında oluyor.
  • Nasıl başardınız yav. İstemeyerek mi üniversiteye gittiniz ne yaptınız. Genel ingilizce öğretiliyor hazırlık sınıfında altı üstü. Oda orta seviyeye kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 7 Temmuz 2020; 1:3:42 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.