Şimdi Ara

İngilizce için en iyi site ve mobil uygulama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuanda voscreen kullanıyorum b1-2 arası bir ingilizcem. Dizilerde yavaş ve orta konuşmaları az çok çevirebiliyorum güzel bir site söyler misiniz ayrıca en iyi mobil uygulama hangisi rosetta stone ve busuu çok duydum hangisi daha iyidir? şimdiden teşekkürler başka tavsiyesi olup da vermek isteyen olursa ve verirse çok memnun olurum

• Ben şuan busuu kullanıyorum %50 indirimle premium aldım faydasınıda gördüm daha yavaş yavaş beginner seviyesini bitirmek üzereyim sana ipuçları vererek neyin nasıl olacağını söylüyor ve grammeri öğretiyor. Ayrıca sana örnek olarak melesa ingilizce olarak günlük rutininizi ingilizce olarak yazın veya konuşarak söyleyin diyor sende yazıyorsun yada konuşarak söylüyorsun daha sonra hataların varsa ana dili ingilizce olan kişiler bunu görüyor ve hatalarını düzeltiyor. Ayrıca sende türkçe öğrenenlere bu şekilde yardım edebiliyorsun. Rosetta Stone duydum ama denemedim ve Voscreen'i daha önce görmemiştim hiç biraz kurcaladım cidden çok hoşuma gitti busuu ile ikisini beraber kullanacağım artık :)
  • Hocam fiyatına bakıyım dedimde pahalıymış baya . Ne zaman indirime girer ki acaba ?
  • Memrise kullanıyorum artı diğer dillerde var bayaa faydalı.Bireysel ders hazırlayanlar bile var mükemmel bence.Google play de 4.7 gibi bi ortalaması var ne kadar ölçüttür bilemem gerçi ben begendim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yorum yazan herkese teşekkürler dedikleriniz dikkate alınmıştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: karakas1996

Memrise kullanıyorum artı diğer dillerde var bayaa faydalı.Bireysel ders hazırlayanlar bile var mükemmel bence.Google play de 4.7 gibi bi ortalaması var ne kadar ölçüttür bilemem gerçi ben begendim

memrise in ilginc yani eger telefon dili ingilizce ise ingilizce ogrenemiyorsunuz turkce ogrenebiliyorsunuz
  • Benim telefonumun dili İngilizce ama yine de İngilizce öğrenebiliyorum yanlışınız var.
  • Aquess kullanıcısına yanıt
    güncelleme gelmiş olabilir ingilizce seçilemiyordu en son

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vaphindre -- 28 Ekim 2017; 23:29:0 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.