Şimdi Ara

İngilizce için iş tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben 18 yaşında istanbulda okuyan bir üni öğrencisiyim hazırlığı ocak ayında bitirip irregular olarak bölümüme başladım ama takdir edersiniz ki türkiyede hazırlık bitirmek pek bi şey ifade etmiyor.Şu an okulda ıng102 dersinde de academic writing çalışması falan yapıyoruz.Ayrıca %100ing bölüm okuyorum.Ancak benim istediğim bu değil yaklaşık 6-7 aydır falan yabancılarla iletişim kurabileceğim uygulamalar kullanıyorum(quora,talklife vs.)

Writing ve listening yeteneklerimin şu an iyi olduğunu düşünüyorum ama speaking için pratik yapmaya ihtiyacım var.Bunun için de yazın çalışabileceğim kısa dönemlik işler aradım, en uygun yerleein turizm bölgelerinde otellerde çalışmak olacağını düşündüm.Resepsiyonistlik geldi tabi ilk aklıma ama resepsiyonist olmayı baya hafife almışım pek çok nitelik arıyolar onun için.Ben de sizden fikir almak için buraya geldim.Eğer iyi olanaklar bulabilirsem bir kaç arkadaşım da benle gelmeyi düşünüyor.

Turizm bölgelerinde 18 yaşında bir öğrencinin yabancılarla iletişim kurabileceği en uygun işler neler olabilir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• En güzeli turist rehberliği. Konuşma açısından pratik yapma imkanın fazla olur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.