Şimdi Ara

İNGİLİZCE İÇİN ÖNERİ BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlıkta da belirttiğim gibi ingilizcem zayıf ve gideceğim bölüm %100 ingilizce.Temelden başlamanın daha faydalı olacağını düşündüğüm için daha basit kitaplarla başlamak istiyorum.Çözümü olan önerebileceğiniz ingilizce kitaplar veya yapmam gereken aktiviteler(İngilizce altyazılı dizi izlemek gibi) nelerdir ?

• Hazırlık şarttır %100 ingilizce ise hazırlıkta ilk bi test yapıp başarıya göre sıralanırsınız ona göre eğitim verilir o 1 seneyi iyi değerlendir ve takviye et kitapları pahalı ama Access İn kitabı Oxford un kitapları iyidir alabilirsin + olarak çok yetersiz olarak görüyorsan tömer english exam gibi clupler olur 3 ayda bir sınıf atlama a2 den c1 e 3 grup var en temelde isen 9 ayda ingilizcen tamam olur 3 ayda pratikle oturur 3 aylık kurs 600-1200 tl arasında ingilizce için ben şu an b2 den c1 için ödüyorum hakkını verir bu kurslar genelde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Storm Raider -- 1 Temmuz 2015; 21:31:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle cevabın için teşekkür ederim.Gireceğim üni. devlet üniversitesi olduğu için kitapları karşılayabilirim peki bu oxfordun kitapları nasıl aşırı mı pahalı ? ve kitap için yetersiz kalırsam ne yapmalıyım ? Dediğin eğitim kurslarına katılmadan önce kendimi evde biraz geliştirmeliyim diye düşünüyorum.Haftaya tüm kitapları tedarik edebileceğim bir yere gideceğim.Direkt ismi nedir önerdiğiniz kitabın ilk hangisinden başlayayım ?
  • Başlamgıç için biz Access aldık intermediete için oxford new matrix üstünden çalıştık yeni serisi varsa onlardan al Acces 3 ü 70 e aldık pre-advanced oxford serisi 110 a fln geldi galiba interaktif eğitim üyelikde vardı hangisinden başlayacağını bilmek için ünfilizce düzey tespit testi çöz access kitapları 1-2-3-4 diye var düzeyin 2 ise 3 al onu bitir öyle kelime ezberi vs yap geliştir yukarı doğru mesela

Kompozisyon alanı : İlk önce paragraf yazabilmeyi öğren basit bir konu hakkında sonra cümlelerini düzelt doğrudan dolaylı anlatımlar yapmayı öğren sonra Türkçede paragrafı güzelleştiren düşünceyi geliştirme yöntemlerine benzer kullanımları öğren sağlam al tümden 1 senede hallet...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.