Şimdi Ara

İngilizce İktisat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yeniyim yeri burası mı bilemiyorum kusura bakmayın bana bir konuda deneyim ve fikirleriniz lazım. Özel bir üniversitede kendi şehrimde burslu ingilizce iktisat okuyabiliyorum yada şehir dışında bir devlet üniversitesinde iktisat yada maliye okuyabiliyorum. Sizce hangisi daha iyi olur? İngilzice iktisat zor mudur? Özel üniversite okumak faydalı mıdır devleti mi tercih etmeliyim? Kafam çok karışık yardım ederseniz çok sevinirim.

• iktisat zaten zor
    ing. si duyduğum kadarıyla epey zorluyomuş tabi zor kavramıda göreceli bi kavram
    kendine güveniyosan yaz
  • Evet kesinlikle bende zor olduğunu duydum.Sonuçta bir özel üniversite devlet üniversitesi kadar geniş sosyal imkanlara sahip olamaz bizim lise kadar bir kampüsü var çoğunun. Onu geçtim ortam olarak lüks yaşam vs. o ortamda olmayı hiç istemiyorum.Benim şehrimde olması bir avantaj.Ve eğer ingilzice okumak bana çok büyük fayda sağlarsa iş hayatımda daha iyi olursa istemeyerekte olsa tercih ederim heralde. Özelin eğitim ve imkanlar olarak devlete göre ne gibi artı eksileri var?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.