Şimdi Ara

KPSS-A İktisat ve YTÜ İktisat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Ben bu sene KPSS-A'ya hazırlanacağım inşallah. Fakat evde hazırlanma imkânım var, dershaneye gitme imkânım yok. O yüzden İktisat'ımı geliştirmek için YTÜ İktisat'a gitmeli miyim? YTÜ İktisat bölümü bana KPSS-A'daki İktisat'tan güzel bi net yaptırır mı çalışırsam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Nasıl yani ? YTÜ iktisat ne demek onu anlamadım ?

Dershaneye gitmek yerinne Yıldız teknik üniversitesinin iktisat bölumune mı gideyim dıyorsun ? o bölüm 4 yıl sürüyor . Nasıl olacak o iş ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadomax -- 19 Temmuz 2024; 16:56:37 >
  • sadomax S kullanıcısına yanıt

Dershaneye gidecek durumum yok, o yüzden öyle söyledim, SBF mezunuyum, bazı dersleri saydırırsam YTÜ İktisat'ta sadece KPSS-A konularını içeren derslere girsem mantıklı olur mu diye sordum

• YTÜ'nün izlencesine bakmadım ancak kpss formatı üniversitelerdekinden daha kısa ve test odaklı diyebilirim. Üniversiteye giderek vakit kaybedeceğini düşünüyorum. Oradaki dersler daha geniş kapsamlı ve daha uzun işlenecektir, kpss'de ise daha kısa sürede daha az detayda bilgi isteniyor. Okulda sorudan ziyade konu odaklı gidiliyor, burada konu elbette önemli ama soru için de epey vakit ayıracaksın.

Eğer YouTube'dan izleyip kendi düzenimi kendim sağlarım diyorsan YouTube ve konu anlatımlı kitaplarla ilerlemen daha faydalı olacaktır. Ünide çok ders var ve sadece iktisat için o kadar vakit harcarsan diğer derslere ayiracagin vakit azalacaktır. Umarım gönlüne göre olur her şey

• stannisbaratheon_ S kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.