Şimdi Ara

İngilizce İktisat vs. Turkce iktisat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Anadolu ing. iktisat 68K Vs. İstanbul İktisat 66K

Sebepleriyle beraber tartisalim mi beyler. İng iktisat ogrencilerinin iktisati , turkce iktisatcilar kadar ogrenemediklerini duydum. Ozel sektorde etiket farki olur mu ingilizce turkce iktisat diye , benim ingilizcem iyi bu sene toefl ielts ile belgeliyecem ingilizcemi insallah ancak; 1 sene hazirligi %100 ingilizce dersleriyle 5 sene iktisat okumak hammallik olmaz mi 4 sene turkcesi varken ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lKavkazMafial -- 22 Temmuz 2012; 16:55:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up!!!

• Sorun yalnizca ingilizce ogrenmek ise eyw. Ondan yana sikintim yok fazlasiyla var arti fransizcam var. Adam gibi iktisat ogrenemeyeceksem eger neden ben ing iktisat okuyayim ki o zaman ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lKavkazMafial -- 22 Temmuz 2012; 17:14:45 >
  • Ben de bunun cevabını merak ediyorum. Hacettepe ingilizce iktisat mı mülkiye iktisat mı muallaktayim.

• Ben mulkiye derim. Mulkiyenin yaninda hacettepenin adi edilmez. Eger ing. Varsa sende git mulkiyeye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lKavkazMafial -- 22 Temmuz 2012; 17:12:58 >
  • Up!!!

• Beyler 1 sene mezuna kalıp hukuk mu yoksa direk ingilizce iktisat filan mı ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ingilizce iktisat tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ulan durnecmi ne adamsın ya .d

• quote:

Orijinalden alıntı: L a s T in Akatsuki

Ulan durnecmi ne adamsın ya .d

Arastirmak lazim dostum :-)

• quote:

Orijinalden alıntı: kratosburaq

Beyler 1 sene mezuna kalıp hukuk mu yoksa direk ingilizce iktisat filan mı ?

Ne yapmak istiyosan onu yapicaksin dostum sonra benim gibi okul birakir baska biyere ziplarsin hukuk istiyosan olmazsa olmaz diyosan git hukuga kal bu sene bu senin idealist olup olmamana bagli biraz da ...

• Up!

• quote:

Orijinalden alıntı: durnecmi

Up!

Baba sen oncesinde ne okuyordun

• Makine Muhendisligi ama hep bankaci olmak istedim. Lisede sectim sayisali bok var ya peder makine muh. Bende sectim sinifida gectim ortalamamda %10 da idi ama olmadi anadoluda istanbul dogumluyum ordan baskada olmazmis anladim :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lKavkazMafial -- 22 Temmuz 2012; 18:12:24 >
  • quote:

Ben mulkiye derim. Mulkiyenin yaninda hacettepenin adi edilmez. Eger ing. Varsa sende git mulkiyeye

ingilizcem sıfıra yakın maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: rahatı kaçan klavye

quote:

Ben mulkiye derim. Mulkiyenin yaninda hacettepenin adi edilmez. Eger ing. Varsa sende git mulkiyeye

olsun sen yine mülkiye git derim ben. İng. 3-4 kur alırsın bomba gibi olursun ama onu ihmal etme bir an önce hallet dostum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: rahatı kaçan klavye

quote:

olsun sen yine mülkiye git derim ben. İng. 3-4 kur alırsın bomba gibi olursun ama onu ihmal etme bir an önce hallet dostum

Teşekkürler, düşüncem.

• İngilizcemiz çok fazla iyi değilse yazmamız doğru olur mu?
    Aşağıdaki üniversitelerin hangisinin işletme bölümü iyidir?

Marmara Üni İng.
    İstanbul Üni İng.
    Hacettepe Üni İng.
    Ankara Üni.

-ODTÜ İşletme yerine bunlardan birini seçmek mantıklı olur mu? Çoğu kişi teknik üni olduğu için işletmede orayı tavsiye etmiyor ama puanı yüksek.
    -Özel ünilerden birinde tam burslu işletme ing. okuMak da iyi midir bu arada?
    -Üniversite seçimi yaparken ortamı da göz önünde bulundurmalı mıyız? Yazdıklarımın hangilerinin ortamı iyidir?

TeşEkkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.