Şimdi Ara

İNGİLİZCE KURS TAVSİYE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
8.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: olrich

quote:

Orijinalden alıntı: sunucum

quote:

Orijinalden alıntı: olrich

Ankara Cinnah Caddesindeki Türk Amerikan Derneği'ni tavsiye etmiyorum... Hem fiyatları çok yüksek hem de güya Amerikan derneği olacak ama genel ingilizce kurslarına hiç Amerikalı hoca gelmiyor. Hatta anadili ingilizce olan herhangi bir hoca bile gelmiyor. Diğer normal amerikan kültür derneğini de tavsiye etmiyorum

karalama başlamış anlamıyorum yeni üye olup geliyorlar aman şurası süper ben gittim çok memnun kaldım yok şurası berbat sakın gitmeyin oldu bizde yedik

Mesajlarıma bakarsan yeni üye olup olmadığımı kimin karalama kimin reklam amaçlı olduğu anlaşılır. Kendini yorma hacı...

yormuyorum hacı sen 4 ad msj sayına bak nedense o mesajlarda bu konuya yazmışsın bari çalıştığım yeri direk reklam yap en azından dürüst olduğun oltaya çıksın
    başka yerde reklam

• takipteyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şengül candan -- 4 Mayıs 2016; 9:00:24 >
  • Amerikan Kültür Derneği Dil okullarına kayıt olmuştum ben 3 kur. iki kur gittim ve memnun kaldım. derslere hem Türk hem de yabancı hocalar katılıyor. son kayıt olduğum kura işim dolayısıyla gidemiyorum, eğer ilgilenen olursa devretmek istiyorum. şu an ki fiyatının hemen hemen yarısına devredebilirim.
    mail adresim: d.khrmn@hotmail.com
  • ingilizce.tv; Tüm Türkiye'dewww.uzaktanegitim.com üzerinden ingilizce kursu veriyor.. Çok yakında ..www.ingilizce.tv
  • sunucum S kullanıcısına yanıt
    ben burda çok kursa giydirdim mesaj sayım 4 mü yoksa daha fazla mı bak bakalım hacı. Daha önceden Türk Amerikan Derneğini hakkında iyi yorum yapınca kimsenin sesi çıkmıyordu şimdi mi .Sen o kursun adamıysan o başka. Bu forumda daha önce de '' bi kursu tavsiye etmiyorum diye senin gibi zıplayanlar oldu'' bak bakalım mesajlarımda bir yerin reklamını yapmışmıyım Benim yazdığım mesajlarla Amerikan Kültürlerin normal kurs tek derneğin ise Ankaradaki Tad olduğunu öğrenip kursa gidenler bile oldu . Forum donanımdaki benzer sayfalara bak yorumları görürsün. Ankara da tam şurası iyi dediğim yer göremezsin mesajlarımda ama içlerinde kötünün iyisi dediğim yerler oldu kent ve active gibi ama onlarında nasıl vasat yönlerini yerden yere vurduğum olduğunu yazmışımdır. Türkiye'deki ingilizce kursu eğitiminin vasatlığını kurs vererek tavsiye etmediğimde senin gibi zıplayanlara herkes anlar. Kimin dürüst oluduğunu ,insanları yanıltılmasını önlemeye çalışan çoğu para tuzağı haline gelmiş ingilizce kursları hakkında uyarı yapan kişileri yorumları okuyanlar ayırt edeceklerdir. Burada gönderdiğin mesajlardaki beyanlarınla bağlı olduğu olduğunu unutma . Bu arada ben ankara barosu avukatıyım kursla işim yok. Ama senin mesajlarını yer sağlayıcısından isteterek takipteyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olrich -- 3 Ekim 2013; 16:44:34 >

• İstanbulda yaşıyorsan eğer doğuş aydın language coachingin kurucusu doğuş hocayı tavsiye ederim.Üstüne tanımam.
  • Arkadaşlar reklam amaçlı degil ama ben bir kursa gittim. ve illa kaıyıt olmanıza gerek de yok.

Adamlar ücretsiz deneme dersleri. ücretsiz kitap ücretsiz rehberlik saglıyorlar. Global Dil Akademisi adında en azından kaynakları alırsınız :)
  • Reklam bölümü olmuş burası. Dur bende reklam yapayım "Reklam yapmaya çalışırken yeni hesabınızdan dolayı kimse sizi takmıyormu. Bana PM atın kurslarınız itina ile tavsiye edilir.(Tavsiye başına ücret politikamız içinde pm atın) " Napak biz de yolumuzu buluruz belki :P
  • Merhaba Arkadaşlar,

Ankara'da Netacademy Schools Of English var. Callan method ile eğitim veren bir kurs. Ana dil öğretim metodu olan Callan Method İngilizce'yi 4 kat daha hızlı öğretiyor. Üstelik konuşarak öğreniyorsunuz. Klasik metotlara göre çok farklı Ankara'da İngilizce kursu düşünenlerin mutlaka değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum. 1 Haftalık ücretsiz demo derslerine de katılabilirsiniz.

web sitesi :www.batifen.com
    (312) 433 00 40
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kerem 1907

Merhaba Arkadaşlar,

Ankara'da Netacademy Schools Of English var. Callan method ile eğitim veren bir kurs. Ana dil öğretim metodu olan Callan Method İngilizce'yi 4 kat daha hızlı öğretiyor. Üstelik konuşarak öğreniyorsunuz. Klasik metotlara göre çok farklı Ankara'da İngilizce kursu düşünenlerin mutlaka değerlendirmesi gerektiğini düşünüyorum. 1 Haftalık ücretsiz demo derslerine de katılabilirsiniz.

web sitesi :www.batifen.com
    (312) 433 00 40

Valla Abi İyi Reklam Yapmış :))
    Dur Bari Bende Bizim Yds kursu için gittiğim yerini reklamını yapayım..Belki Bu Dönemde ücretsiz eğitim falan ayarlarlar.
    www.voiceofenglish.com.tr arif hoca diyin yds'de ;)

• A.KÜLTÜR 5 KUR ( İNGİLİZCE ) DEVRİ COK UCUZA

SLM ARKADASLAR İNGİLİZCE KURUM VAR BASLANGICTAN SON SEVİYEYE KDR

KURSİYER ATAŞEHİR / KÜCÜKBAKKALKÖYDE BASKA YERE NAKİL YAPILIYORMU BİLMİYORUM

3750 YE ALMISTIM 2200 E WERMEYİ DUSUNUYORUM

Tel 5349391714 MSJ ATIN BOS ANIMDA SIZE DONUS YAPARIM
  • Arkadaşlar gitmeden önce şikayetleri kontrol edin internet üzerinde gitmeyi düşündüğüz yerler hakkında insanların karşılaştığı problemler falan ki siz de karşılaşırsanız aynılarıyla şaşırmayın, Ben düşündüğünüzden farklı bi yer tavsiye etcem İLM, gidin bi konuşun ihtiyacınıza göre hoca ve çalışma programı yapın beraber eğitim danışmanlarıyla.
  • İngilizce - Türkçe,
    Türkçe - İngilizce çeviri yapılır :)
  • YADYOK

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • walla senin seçtiğin kurslara hiç gitmedim o yüzden yorum yapmam yanlış olur, istanbul lisan merkezi'ne gitmiştim ben, ancak gittiğim yeri tavsiye edebilirim.
  • Amerikan kültür :)

http://gercekingilizceogren.blogspot.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gercekingilizce -- 15 Nisan 2015; 22:59:27 >
  • İngilizcede İstanbul Lisan Merkezi iyidir. Her seviye bir kur şeklinde veriliyor. 2+1 kampanyasından faydalandım ben. Fiyatlar oldukça makul. İlk iki seviyede yabancı ve Türk hocalar paylaşıyor dersleri sonraki seviyelerde sadece yabancı hocalar geliyor. Gramere dayalı bir eğitim de yok yani dört dil becerinizi de geliştiriyorlar. Konuşuyorsunuz da anlıyorsunuz da yazıyorsunuz da okuyorsunuz da. Ayrıca gramer ek dersleri de var normal ders saatlerinden sonra drama, speaking ve gezi aktiviteleri var. Ben gerçekten çok memnun kaldım bu ilgiden alakadan, kesinlikle size de öneririm. Bu sıralar yaz yoğun kursları için kayıt alıyolar. Yani akşamları ya da haftasonları gitmen hiç fayda sağlamaz çünkü ikinci bir iş gibi oluyor. Sabah dersleri var yogun haftaiçi ard arda okul gibi. Çok daha etkili oluyor. Vaktin varsa yoğun programdan faydalan.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.