Şimdi Ara

İNGİLİZCE KURS TAVSİYE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
8.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben british tıme a gııdıyorum gayet guzel ama paraya sıkıştığım için son kurumu satmak zorundayım eger başlamak istersen british tıme a başlayabılırsın gayet ılgılıler benım konuşmam baya ılerledı 4. kurumu satıyorum eger başlamak istersen benım kurumla 1. kurdan başlayablrsın yada sevıyen hangısıyse başlık açmıştım zaten acıl bı durum ılgılenıp donersen veya donersenız sevınırım
  • arkadaşlar izmirde kpds üds yada konuşma ingilizcesi için kurs arayanlara kursumu satıyorum.OYDEM'den 4 aylık 900 lira.aynı zamanda hatanın 1 günü ücretsiz konuşma kulüplerine katılabiliyorsunuz.ben yüksek yapmaktan vazgeçtiğim için bırakıyorum.kurs tekniğinden gayet memnundum ama girmiyceğim halde o parayı vermek saçma geldi.ilgilenenlerle pazarlıkta mümkün.
  • · Temel düzeyde olanlar için İngilizce okuryazarlık, orta derecede bilgi sahibi olanları üst seviyelere hazırlamak, bilgisi ileri düzey katılımcılardan yeterli olanların TOEFL, TOEIC, MEPT, CELT veya benzeri sınavlara hazırlanması,

· Her bir katılımcıyı seviye testine tabi tutarak en uygun kur ve kurs düzeyinde başlatmak,

· Katılımcılara ilişkin kelime hazinesinin geliştirilmesi, dilbilgisi ve telaffuz kazandırılması, akıcı bir şekilde sohbet edebilme imkânı sunulması, üstün öğrenme yöntemleri kullanılarak katılımcılar için sağlam bir İngilizce kazandırılması amaçlanmıştır.

USBEM Digital Learning

info@usbem.com

www.usbem.com

• ANKARA'DA EN İYİ ÇOCUKLAR İÇİN İNGİLİZCE BAŞLANGIÇ EĞİTİMİ VEREN BİR KURS TAVSİYESİ BEKLİYORUM. 9 YAŞINDAKİ OĞLUM İÇİN!
  • Eğer kısa sürede en az maliyetle İngilizce konuşmak istersen hiç bilmeyen birisine bile 10 Hafta da İngilizce konuşturan bir yer var.

Spoken English - Kadıköy - Taksim - Bakırköy - Avcılar

www.spokenenglishtr.com
  • Ben Ankarada oturuyorum bir ay önce kursum bitti Deulcom'a gittim kızılayda.sınav ingilizcesi soruyorsanız bilemem ama ben genel ingilizceye gittim son seviyeye kadar geldim şuan çok rahat bi şekilde konuşabiliyorum.en azından karşımdaki bişey sorunca ne dicem diye düşünmüyorum.ücretsiz konuşma clupları vardı zaten yabancı hocalarla arkadaş olduk ders dışında da kahve içmeye gidiyoduk hala da görüşürüz.Ayrıca küçük çocuklarda geliyodu Hasan bey isterseniz bi sorun.
  • Beşiktaş İngiliz Kültür (British Culture) dil okullarından aldığım 4. kuru sana devredebilirim.Seviyene göre istediğin kurdan başlayabilirsin ama B2 kurundan başlarsan hafta sonları kuru için kursun en iyi hocalarından ders alabilirsin.Diğer hocalarda iyiler tabi.Piyasadan çok aşağıya satıyorum.PM atarsan fiyatını da konuşuruz.

Kur ilanımı da incelemek istersen

http://forum.donanimhaber.com/m_56774416/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultraslan_34 -- 19 Ocak 2012; 20:39:22 >
  • @womanlyzer iyice işin bokunu çıkardın. şurayı reklamlarınla bombok ettin. sana inat değil mi heryerde bu durumu kötüleyeceğim.
  • Amerikan Kültürü tavsiyemdir.
  • Arkadaşlar ben English Time ile öğrendim. Şu an level 4 üm ve kendimi çok rahat ifade edebiliyor, yabancı bir kişiyle çok rahat iletişim kurabiliyorum. English Time'ı sistem olarak tavsiye ederim ama idari yönden koca bi "sıfır" lar... Ben idareyi takmadım, dersime girdim çıktım ve öğrendim. Benim kadar öğrenme meraklısı ve idareyi takmıcak olursanız ingilizceyi English Time'da öğrenebilirsiniz... ;)
  • Ve özellikle diyorum. İster English Time ister farklı kurum. Kesinlikle ama kesinlikle yabancı hocaların olduğu lisan merkezlerini tercih edin. Unutmayın sizler yabancı lisan öğrenmek için para veriyorsunuz.Türkçeyle ne kadar yabancı lisan öğrenebilirsiniz ki????
  • arkadaşım merhaba, english time ı kesinlikle tavsiye etmem.bende geçen sene çok araştırdım.amerikan kültürün eğitimi diye duymuştum arkadaşlarımdan.ben dilkoyu daha kurumsal ve daha eski diye tercih ettim, yurt dışına gideceğim için kalan kurlarımıyarı fiyatına devredicem istersen özelden ulaşabilirsin
  • 6 tane ingilizce kursunda okumus biri olarak ki hemen hemen hepsinide gezdim arkadaslar akd kalabalık ve biraz bastan savma yeni başlıyorsanız idare eder british english akd den daha kötü bi sürü coluk cocuk. english fast aman aman 10 13 yaslarında kosusturan cocuklar dolu cambrich english öğrencisi pek yok hocaları iyi sınıflar 2-3 kişi oluyo özel eğitim gibi just english kurumsal değil english time ve just english yaramaz. bana kalırsa daylight ın cdleri var dersleri cd ye almıslar 70 80 cd bul onu indir verceğin parayada yazık ordan izle izle öğren en güzeli. ben bi ton para döktüm hiç biri de bi işe yaramaz. akd ninde öğrenmeyene öğrenene kadar gelme garantisine pek aldanmayın bu bir ilizyon. sizin seviyeniz a2 olsun b2 sınıfı açılcak olsun sizi doğrudan b2 sınıfına bile alırlar. aynı şekilde b2 seviyesinide geçirirler kalmazsınız. adı öğrendiniz olur.
  • Ayda 36 saat ders vererek nasıl ingilizce öğretiyorlar anlamıyorum?Üniversite hazırlığa pre-int seviyeden başladım.Face2face kitabının pre-int olanı bitti intermediate olanına geçtik.Seviyemiz intermediate oldu.Komedi birşey.Dandik bir kitaba göre seviyemiz değişiyor.
    Kursların mantığıda bana saçma geliyor.Ders saati yetersiz.İzmir'de kurs araştırmıştım oydem veya tömer'e gideceğim.Akd bana pahalı geldi.Şu hazırlık sınıfı bitsin biraz ingilizce öğreneyim kurstan devam edeceğim ama kurstan pek bir beklentim yok.
  • infolang ı tavsiye ederim. öğretme garantili ve konuşturan kurslardan birisi. kuzenim çok memnun. bilgisayar destekliymiş birde dil koçu denen kişiye özel eğitim durumu varmış.
  • Ankara Cinnah Caddesindeki Türk Amerikan Derneği'ni tavsiye etmiyorum... Hem fiyatları çok yüksek hem de güya Amerikan derneği olacak ama genel ingilizce kurslarına hiç Amerikalı hoca gelmiyor. Hatta anadili ingilizce olan herhangi bir hoca bile gelmiyor. Diğer normal amerikan kültür derneğini de tavsiye etmiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: olrich

Ankara Cinnah Caddesindeki Türk Amerikan Derneği'ni tavsiye etmiyorum... Hem fiyatları çok yüksek hem de güya Amerikan derneği olacak ama genel ingilizce kurslarına hiç Amerikalı hoca gelmiyor. Hatta anadili ingilizce olan herhangi bir hoca bile gelmiyor. Diğer normal amerikan kültür derneğini de tavsiye etmiyorum

karalama başlamış anlamıyorum yeni üye olup geliyorlar aman şurası süper ben gittim çok memnun kaldım yok şurası berbat sakın gitmeyin oldu bizde yedik
  • tödok diyorum haberiniz olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sunucum

quote:

Ankara Cinnah Caddesindeki Türk Amerikan Derneği'ni tavsiye etmiyorum... Hem fiyatları çok yüksek hem de güya Amerikan derneği olacak ama genel ingilizce kurslarına hiç Amerikalı hoca gelmiyor. Hatta anadili ingilizce olan herhangi bir hoca bile gelmiyor. Diğer normal amerikan kültür derneğini de tavsiye etmiyorum

karalama başlamış anlamıyorum yeni üye olup geliyorlar aman şurası süper ben gittim çok memnun kaldım yok şurası berbat sakın gitmeyin oldu bizde yedik

Mesajlarıma bakarsan yeni üye olup olmadığımı kimin karalama kimin reklam amaçlı olduğu anlaşılır. Kendini yorma hacı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olrich -- 3 Eylül 2013; 13:01:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sunucum

quote:

http://forum.donanimhaber.com/m_51526203/mpage_4/f_//tm.htm#80645126. Şuraya bir bak bakayım Türk Amerikan Derneği hakkında iyi niyetli kim duyurmuş bu forumda ama zamanla para kaygısıyla fiyatları şişirip Amerikalı hocaları gönderip yerine daha ucuz ücretli sırf Türk hocalarla çocuk kitaplarıyla kurs verdiklerini de herkes bilsin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.