Şimdi Ara

İngilizce ödevi ACİL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    kurban bayramında neler yaptığım hakkında 1-2 paragraf ingilizce yazı lazım lütfen acele yardım edermisiniz hocanın emailine attıcam.
    örneğin:Akraba ziyaretlerine gittik.kurban kestik.ardından memleketime gittim.arkadaşlarımlı gezmeye gittim gibi.
    kısa olmasın lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoddessFreya -- 9 Ekim 2014; 20:21:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: berkeers

Merhaba,
    kurban bayramında neler yaptığım hakkında 1-2 paragraf ingilizce yazı lazım lütfen acele yardım edermisiniz hocanın emailine attıcam.
    örneğin:Akraba ziyaretlerine gittik.kurban kestik.ardından memleketime gittim.arkadaşlarımlı gezmeye gittim gibi.
    kısa olmasın lütfen

Önce basit düzeyde türkçesini yaz. Sonra google tranlate den tek tek çevirt.
    Sonra cümlelerin anlamlarını kontrol et. Tureng sözlük senin için iyidir.

Sonra da okuldaki örnek cümlelerin sözcük kalıplarına uydur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fahrettinkart -- 9 Ekim 2014; 20:34:15 >
  • We went to visit relatives. We cut the victim.
  • asabımızı bozma üşengece bak utanmadan acil diye yazmış sen çevrilmesini istediğin yazıyı önce bi türkçe yaz ingilizcen yetmiyorsa biz çeviririz
  • We are visiy my relatives.
    My family cut out cow/goat.. -Ne kestiyseniz tamamla orayı.-
    I visit -memleketini yaz-
    My friend and ı walking around/-istersen gittiğin bi parkın ismini felan yaz-

Hadi kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yürüyen Ölü -- 9 Ekim 2014; 20:53:06 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Romen Diyojen

asabımızı bozma üşengece bak utanmadan acil diye yazmış sen çevrilmesini istediğin yazıyı önce bi türkçe yaz ingilizcen yetmiyorsa biz çeviririz

Asabını bozuyosam konuya girme topunuda al sektirip git.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cut cut cut
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.