Soru gayet açık ve net ingilizcesi What is your name ' den ibaret olan bir bireyin ingilizce öğrenimine ilk olarak nereden başlaması gerekmektedir.
Adım adım yazarsanız duacınız olurum .
Üniversite 1. sınıf öğrencisiyim üniversite sonuna kadar ana dilim dışında 2 dil daha öğrenmek istiyorum . Tabiki ,ingilizce ilk sırada ardından almanca veya fransızca düşünüyorum . Yardımcı olursanız teşeşkkür ederim.
Bence en iyisi Türkçe'den başlamaktır. "İngilizce Öğrenimine Nereden Başlamak ... ?" diye konu başlığı mı olur? Türkçe'yi katletmişsin resmen.
İngilizce öğrenime basit şekilde Türkçe gramer öğrenmeye çalışarak başlamalısın. Türkçe grameri ve kavramları yeterince bilmeden İngilizce gramer öğrenimi eksik kalıyor. Hele siz bir de Fransızca,Almanca gibi grameri daha detaylı bir dil öğrenecekseniz Türkçe gramer şart. Şu konuda her şeyi adım adım anlattım; https://forum.donanimhaber.com/2a-bes-adimda-ucretsiz-ingilizce-ogren--120127902
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme