Şimdi Ara

İNGİLİZCE ÖĞRENMEK BOŞ İŞ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

speaking için ne öneriyorsun hocam? okuma, yazma, dinleme hepsi iyi seviyede ama konuşurken köylü gibiyim, akıcı konuşuyorum da aksan çok kötü ya.

• Aksan senin kontrolün dışında. Aksan kasmaya çalıştığın sürece konuşamayacaksın. Karşındakinin anlaması yeterli.

Bu arada bu Aksan takıntısı ne hikmetse hintlilerde peştunlarda bizde falan var ama Kuzey Avrupalılarda yok...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

Öncelikle belirtmek isterim ki YTÜ kitlesini sen de aşağılıyorsun.

Bu konuda bahsettiğim kişiler tamamen bizim fakülteden. YTÜlüleri ahlaki yönden eleştiriyorum aslında. Bu herifler benimle alay eder gibi, göz göre göre yalan söyleyip kibirli kibirli konuşunca ben de böyle dalga geçtim onlarla.

Eğer birilerini eleştirmem için eleştireceğim kişilerden iyi bir sıralama yapmam gerekmiyordur herhalde. Ki EA 6K o kadar da kötü bir sıralama değildir diye düşünüyorum. Ayrıca YTÜde iyi sıralama yapan insanlar, daha ağırbaşlı ve daha dürüst oluyor. Muhabbetleri de daha kaliteli oluyor. Bazen böyle insanlarla karşılaşınca YTÜlüler hakkında söylediklerimden utanıyorum ama sonra bahsettiklerimden daha kötülerine denk gelince az bile demişim diyorum.

Teknik bir üniversitede İktisat okuduğum için birkaç defa aşağılandım. Tahmin et hangi fakültedeki abiler beni aşağıladı?

(İnşaat)

Kendi okuduğum bölümün sıralaması kötü, biliyorum. Zaten bu yüzden seçtim. Rekabetle falan uğraşmak istemedim. Yoksa bu sıralamayla yazılacak daha mantıklı bölümler de vardı.

Bu forumda nedense herkes tekrar sınava girmemi öneriyor. O kadar kötü bir bölümde mi okuyorum ki? Zaten mezun olduktan sonra direkt memur olacağım ki bunun için okuduğum bölümün önemi yok.

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

Beni dövmeyeceksen  sözünü aldım. Derslerinde başarılar dilerim.

• Yanlış denizcilik sektöründe staj mülakatları bile ingilizce oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.