Şimdi Ara

İNGİLİZCE ÖĞRENMEK BOŞ İŞ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeminle diyorum, İngilizce öğrenip te ne yapacaksınız? Hem zaten yapay zeka gelişiyor. Bir iki seneye kalmaz, herkes istediği dili native speaker gibi kullanabilecek.

Telefonlar zaten herkesin cebinde. Neredeyse herkeste kulaklık ta var zaten. Takacaksın AirPodsu, birisi İngilizce konuşacak ve onun sesini Türkçe duyacaksın. Bu bahsettiğim olay ütopik te değil. Hatta yapay zekanın bu kadar kısa sürede ne kadar ilerlediğine bakarsan daha ütopik şeyler de gerçekleşebilir.

İngilizce öğrenmeye çalışak boşa çaba yani. İleride iş görüşmelerinde İngilizce yeterliliği gereksiz bir etmen olacak. Çünkü yapay zeka, İngilizceyi halledecek zaten.

Ayıca yapay zekayı falan geçtim, R.T.E. İngilizce biliyor mu? Hayır tabi ki de. Gerek yok çünkü. Sadece Erdoğan değil, Güney Kore Cumhurbaşkanı Yoon Suk-yeol bile İngilizce bilmiyor. Daha birçok örnek sayabilirim: Milei, Bukele, Orban, Macron, Meloni gibi karizmatik liderler bile doğru düzgün İngilizce bilmiyor. Devletin başı için İngilizce gereksiz ise bizim için haydi haydi gereksizdir.

Başlık bait. Erasmus ve WAT için İngilizce çalışan yütülüleri yukarıdaki gibi diyerek yoldan döndürmeye çalışıyorum. Döndürmesem de benim gibi birinin İngilizceyi umursamadığını akıllarına kazıyacaklar.

Bu İngilizce çalışan herifler, seviyelerinin B2 olduğunu söylüyorlar (yersen) ama gel gör ki A2 seviyesindeki İngilizce sınavından ortalamanın altında not alıyorlar. Zaten B2 olsaydınız İngilizce çalışmanıza gerek kalmazdı.

Bu yütülüler bana kafayı yedirtecek zaten. 3 yütülüyle beraber oturuyorum. Birisi atladı: "Ben Lisedeyken Python biliyordum da  tamamen unuttum." sonra bir diğeri daha atladı: "Ben C+ ve C# öğrenmiştim  ama hepsini unuttum." Bir diğeri de demez mi: "Ben de ileri düzey Python ve C# öğrenmiştim Web için  ama unuttum." Maalesef yaşanmış bir hikayedir.

Velhasılkelam, bu yütülülerden bi cacık olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jamser -- 10 Aralık 2024; 22:17:20 >

• Jamser kullanıcısına yanıt
    Ytüdeki tipler hakkında daha önceden gerekli kelamı etmiştik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevengrant -- 10 Aralık 2024; 22:18:34 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • olm madem bu kadar nefret ediyorsun bırak şu okulu. biri bilkent ctis'te okuyup bu kadar kötülese zoruma gider bulup döverdim herhalde.

• ben bırakıyorum mesela

• stevengrant kullanıcısına yanıt

hangi bölümdesin nereye geçeceksin?

• bi ara konu açmıştım. ytü elektrikteyim, tekrardan yks kasıyom

Kaclisin,hedef ne

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kırmızi Şortlee kullanıcısına yanıt
    4lüyüm.
    hedef boun- odtü ceng

• Üniversiteyi veya bölümü değil, öğrencileri kötülüyorum. Daha geçen Bilkentlilerin olduğu bir pubda sevgilisi olan kızı götüren erkeğin konusunu açmamış mıydın? Yani sen de aynısını yapıyorsun.  

Bırakma konusuna gelirsek: Bırakırsam ne olacak peki? Gideceğim diğer üniversitede de benzer tipler, hatta daha kötüleri olmayacak mı?

Kırık obp nası yapcan

• kırık değil kanka.
    gecen sene hazırlık okudum

Anlamadım
    Ünideyken kırılmıyo mu obp

• üniye yerleştiğin ilk senede kırılıyor, sonra eski haline dönüyor

• yatay ATIŞ..!

Başarılar dilerim. Peki YKSyi üniversite ile beraber mi yürütüyorsun?

• Jamser kullanıcısına yanıt
    sağolun hocam.
    servis derslerini yks ile birlikte çalışıyorum.

• Kedi ve ciger...

• Jamser herkese üstten bakma tavrını doğru bulmuyorum. Kusura bakma ama teknik bir okulda mühendislik fakültesinde bile bir eğitim almıyorsun, Yıldız Teknikteki sıralama olarak kötü sayılabilecek bir bölümde okuyup sürekli YTÜ kitlesini aşağılıyorsun. Senin dengin orası değil belli ki o zaman YKS kasıp YTÜ'deki hard bölümlere geçmeye çalış. Mühendislik fakültelerinde rekabet epey yüksek çünkü.

• Türkiye'ye döndüğüm zaman seni kanatçı ibo'ya götüreyim benimle tanıştıktan sonra YTÜ algının kırılacağına eminim

• Kanka samimiyetimden soruyorum. Bir çete varda forumda sizi böyle saçma sapan konular açasınız diye gazlıyor mu yoksa para mı veriyor ? Eğer para veriyorsa yapmaya devam etmeni tavsiye ediyorum çünkü para gerçekten kolay kazanılmıyor doğru yoldasın. Ama hobi olarak yapıyorsan bak samimi söylüyorum vazgeç kanka bak manyak olursun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.