Şimdi Ara

Evde çalışarak ingilizce nasıl öğrenilir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evde oturup,bir okula veya kursa gitmeden ingilizce çalışılıp öğrenilir mi ? Mümkünse nasıl çalışmalıyız,tavsiyeleriniz nelerdir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paganizm -- 28 Temmuz 2022; 12:7:19 >

• hocam english central a basladim ben, cambly benzeri bi uygulama, hocalarla ingilizce konusarak ogreniyosun ama diger platformlardan farkli olarak bunda kendi kendine calisabilecegin cok fazla materyal var. daha once farkli platformlardan da uyelik satin aldim english central hem digerlerine gore uygun fiyatli, hem de hicbir platformun materyalleri bu kadar iyi degil ve digerlerinde ilerlemeni burdaki kadar iyi goremiyosun.

hocalarla olan dersler haricinde ekstra olarak kelime pratigi, interaktif videolarla speaking ve writing de calistiriyo, bi de her hoca ders sonunda sana odevler veriyo falan, derslere girip videolardan ve kelimelerden calistikca ilerlemeni grafikte goruyosun falan, ben gayet memnunum simdilik.

icerden birinin referansiyla girince de %20 gibi bi indirim sagliyor,

ref linkim: https://tr.englishcentral.com/invite/jB0Lh3xx1Dnd

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asvana -- 19 Ağustos 2022; 15:59:34 >

• duolingo ardından çizgi film ardından okuma kitabı

• Önce Türkçe bir oynatma listesinden gramer bitir.
    Daha sonra engvid kanalından İngilizce anlatımlı videolar izle. Kelime, kalıp vs hepsi var orada.
    Belli bir noktaya gelince de podcast dinle ve dili kullanmaya başla yoksa kalıcı olmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.