Şimdi Ara

Mezunken evde zevkine İngilizce öğrenmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
3
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mezunum sürekli evdeyim zaten. Yabancı dillere meraklıyımdır her zaman. Rusça,İngilizce falan baya iyi öğrenmek istiyorum. İngilizceyi çok kasmadan günde 2 saatle sabah saatlerinde bana İngilizce öğretebilecek ve şahsen tecrübe etmiş olduğunuz programlar kanallar var mı ?

Ve bu kanaldaki set bir işe yarar mı ? Çok iddialı gözüküyor ama gözüm tutmadı pek :( https://www.youtube.com/watch?v=a5ZuLPTrs0o&list=PLxX2m2Np79VeLskiBZawfKNWFI1I3K-LN&index=1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anıl 35 -- 10 Ekim 2017; 20:5:9 >

• rosetta stone gibi setler öneriliyor ama bilmiyorum nasıl
  • redditte takıl boş zamanlarında
  • Ben ing biliyorum ispanyolca öğreniyorum dostum. 8 ay günde 1-2 saatle enfes yol katedeceksin dostum fakat sakın ha İngilizce öğrenmeyi grammer ve kelime ezberinden ibaret sanma. Üç dört ay kelime ezberi ve grammer geliştir ondan sonra yurtdışındaki insanlarla online görüntülü sesli konuştuğun platformlara falan mutlaka üye ol

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • rat.planet in konularına bakmanı öneririm
  • Yabancı dil öyle evde öğrenilmez hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: marmaradishastası

Yabancı dil öyle evde öğrenilmez hocam

Tam anlamıyla öğrenilemez olabilir fakat kendini şuan ki durumundan kat ve kat gelişmiş hale getirebilir. Bir yerlerden başlamak gerek.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • valla mezunken şunu bunu yaparım diyosun ama dersten sonra kafa gidiyor pek bir şeye vakit kalmıyor demiş olayım
  • Duolingo güzel tavsiye ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • David Belle kullanıcısına yanıt
    hocam emin ol kötü bir başlangıç hiç başlamamaktan daha kötü dilden soğutur
  • Reddit ve TED talks

Öğretmek için değil anlamanı hızlandırır.
  • Ücretsiz Engly uygulaması eğlenirken İngilizce öğrenmeyi vaat ediyor. Video izlerken altyazıdaki kelimelere tıklayınca anında çevirisini gösteriyor. Mobil uygulama olduğu için istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde çalışabilirsiniz. Üstelik ilginizi çeken videoları filtreleyip istediğiniz zorlukta izleyebiliyorsunuz. Kolay ve ücretsiz… Web sitesini incelemek isteyenler için:https://goo.gl/LRZkx8
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.