İngilizce öğrenmek için kaynak
-
-
Merhabalar.
Udemy'den rusça eğitimi alıyorum karşınızda canlı kanlı hoca bulamadığınız için ezbere dayalı oluyor.
Ezber unutulur önemli olan öğrenmek lütfen unutmayın.
Benim size önerebileceğim platform Prepely'dir.
1-1 özel ders ister Türk ister yabancı öğretmenler hepsi var.
Saatlik 27 TL den başlar size %70 indirim kodu da paylaşacağım 13-15 TL ye 1 saatlik ders alabilirsiniz.
Öğretmenler ABC'den başlayıp vücüt dilini kullanarak size yardımcı oluyorlar. Grammer öğrenmek kurslara gitmek ingilizce öğrenmenin doğru taktiği değil bence. Hatalar yaparak ve o hataları düzelterek konuşmak önemli olan isterseniz grammerde mükemmel olun konuşamayınca olay bitiyor.(ingilizce kursuna aylarca gittim 15 kişilik sınıf bir işe de yaramadı temeli veriyor konuşmaya gelince dil dönmüyor)
%70 İNDİRİM LİNKİ
-
Çok klişe cevap olacak biliyorum ama dizi/film ve şarkıların faydasını çok gördüm ben. Hala da bana yeni kalıplar katmaya devam ediyorlar. Grammar konusunda Türkçe açıklamalı kitap almanızı öneririm. Ekstra olarak kendim de hali hazırda İngilizce online ders vermekteyim. İlgilenirseniz ya da ilgilenen olursa özel mesaj atabilirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X