Şimdi Ara

İngilizce öğrenmek için kaynak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • A1 seviyesinde İngilizcem var. c1-c2 seviyesine kadar ingilizce öğrenmek istiyorum. Önerebileceğiniz kaynaklar neler ? Udemy kursu, Youtube' da ders veren hocalar gibi.

Ve kelime haznesi olarakta kendimi nasıl geliştirebilim ? Yardımcı olursanız sevinirim.  

• Merhabalar.

Udemy'den rusça eğitimi alıyorum karşınızda canlı kanlı hoca bulamadığınız için ezbere dayalı oluyor.

Ezber unutulur önemli olan öğrenmek lütfen unutmayın.

Benim size önerebileceğim platform Prepely'dir.

1-1 özel ders ister Türk ister yabancı öğretmenler hepsi var.

Saatlik 27 TL den başlar size %70 indirim kodu da paylaşacağım 13-15 TL ye 1 saatlik ders alabilirsiniz.

Öğretmenler ABC'den başlayıp vücüt dilini kullanarak size yardımcı oluyorlar. Grammer öğrenmek kurslara gitmek ingilizce öğrenmenin doğru taktiği değil bence. Hatalar yaparak ve o hataları düzelterek konuşmak önemli olan isterseniz grammerde mükemmel olun konuşamayınca olay bitiyor.(ingilizce kursuna aylarca gittim 15 kişilik sınıf bir işe de yaramadı temeli veriyor konuşmaya gelince dil dönmüyor)

%70 İNDİRİM LİNKİ

https://preply.com/tr/?pref=NTEyMDAwNg==

• Çok klişe cevap olacak biliyorum ama dizi/film ve şarkıların faydasını çok gördüm ben. Hala da bana yeni kalıplar katmaya devam ediyorlar. Grammar konusunda Türkçe açıklamalı kitap almanızı öneririm. Ekstra olarak kendim de hali hazırda İngilizce online ders vermekteyim. İlgilenirseniz ya da ilgilenen olursa özel mesaj atabilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.