Şimdi Ara

İngilizce öğrenmek için udemy (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
5
Favori
2.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Öncelikle iyi devlet okullarının hazırlığı gayet sağlamdır bunu sen de biliyorsun büyük ihtimalle. Diğer kısma gelecek olursak dil kurslarının o kötü dediğin hazırlık eğitiminden daha iyi olacağını düşündüren ne? Devlet üniversitesinde hazırlık okumak ücretsizken o kurslarda okumak paralıdır. Ayrıca üniversite hayatını birlikte geçireceğin yaşıtın olan insanlarla bir eğitim almaktansa kurstan çıktıktan sonra büyük ihtimalle diğer derse kadar bir daha görmeyeceğin farklı yaş gruplarından insanlarla okumak daha mı iyidir sence? X üniversitesinin hazırlığı berbat diyen insan, muhtemelen leş gibi bir sıralamayla o üniversiteye gittiği ve hazırlığı da yatış yılı olarak gördüğü için, o üniversitedeki hazırlığın kötü olmasının asıl sebebidir muhtemelen. Sen öğrenmek istiyorsan üstteki mesaj saydığım etmenler (seni deneyleyip bireysel sorularına cevap verebilecek ve kendini ifade etmene olanak sağlayacak) her üniversitede vardır ve senin ingilizce öğrenmeni, eğer sen de çabalarsan, gayet sağlar. Ama sen yatmak için hazırlık okuyorsan, dünyanın en iyi üniversitesinde oku yine bir şey öğrenemezsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Intrepid

Gramer kitabı olarak English Grammar in Use işini fazlasıyla görür.
    Başlangıç için uygun mu?
  • Street of dreams S kullanıcısına yanıt
    Genel olarak yazdım ben. Çünkü hazırlık okuma gibi bir imkanı varken youtube'dan vs. hallederim kafasında olan çok kişi var. Pişman olmasınlar diye çabalıyorum.https://forum.donanimhaber.com/hazirlik-okumak-hakkinda--145051029
  • Street of dreams S kullanıcısına yanıt
    Ayrıca yotube, udemy gibi sitelerden öğrenmeye çalışırsanız ne tür sıkıntılar çekebileceğinizden bahsettim. Oralar seni de ilgilendiriyor, aklında bulunsun yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brütal

Öncelikle iyi devlet okullarının hazırlığı gayet sağlamdır bunu sen de biliyorsun büyük ihtimalle. Diğer kısma gelecek olursak dil kurslarının o kötü dediğin hazırlık eğitiminden daha iyi olacağını düşündüren ne? Devlet üniversitesinde hazırlık okumak ücretsizken o kurslarda okumak paralıdır. Ayrıca üniversite hayatını birlikte geçireceğin yaşıtın olan insanlarla bir eğitim almaktansa kurstan çıktıktan sonra büyük ihtimalle diğer derse kadar bir daha görmeyeceğin farklı yaş gruplarından insanlarla okumak daha mı iyidir sence? X üniversitesinin hazırlığı berbat diyen insan, muhtemelen leş gibi bir sıralamayla o üniversiteye gittiği ve hazırlığı da yatış yılı olarak gördüğü için, o üniversitedeki hazırlığın kötü olmasının asıl sebebidir muhtemelen. Sen öğrenmek istiyorsan üstteki mesaj saydığım etmenler (seni deneyleyip bireysel sorularına cevap verebilecek ve kendini ifade etmene olanak sağlayacak) her üniversitede vardır ve senin ingilizce öğrenmeni, eğer sen de çabalarsan, gayet sağlar. Ama sen yatmak için hazırlık okuyorsan, dünyanın en iyi üniversitesinde oku yine bir şey öğrenemezsin.
    Elbette,iş insanın kendisinde bitiyor ama Ankara Hukuk ve İstanbul Hukuk okuyanla mezunu birçok kişiyle konuştum. İçlerinde bizzat hazırlığa gidenler de varmış,hazırlığa giden arkadaşları olanlar da. Neredeyse hepsinin söylediği “iyi bir eğitim verilmediği,keşke 1.sınıfta dil kursuna gitseydim,bana pek bir şey katmadı” şeklinde. Sizin de dediğiniz gibi kaliteli hazırlığı olan üniversiteler de var. Öyle bir üni.deyse bence dediğiniz gibi gidilmesi mantıklı. Ama ben İstanbul ve Ankara için bu yorumların yalancısıyım. Sizin dediğiniz artı yönler çok güzel ama okunmaya değer bir hazırlığı olup olmadığı da önemli bir faktör gibi duruyor.

• Ortaokul İngilizce müfredatına hakim birisi zorlanmaz, ama hiç bilmeyen birisi Youtube’da herhangi birinden dinleyipte geçebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı şeyi diyeceğim, "bana pek bir şey katmadı" cümlesi çok kişisel bir cümle. Söyleyene sormak lazım, sen öğrenmek için çabaladın mı? Derslere gerekli ilgiyi gösterdin mi? Anlamadığın yerleri hocalara sordun mu? Ödevleri öğrenmek amacıyla yaptın mı?
    Belki de oraya gittiğinde belli bir seviyenin üzerinde ingilizceyi çoktan biliyordur ve bir şey katmamasının sebebi de budur. İngilizcesi belli bir seviyenin üzerinde olan birisi sırf keyif olsun diye odtü'de beginner kurundan başlarsa, o da benzer şeyler söyleyebilir.
  • Hocam İstanbul hukuktayım sakın hazırlık okuma gibi bi hata yapma bir şey öğrenemeden sene kaybı durduk yere kimse önermez bizim okulda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.