Şimdi Ara

İngilizce Öğrenmek İstiyorum Diyenlere 10 İpucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bloguma ingilizce Öğrenmekle ilgili yazılar ekliyorum daha yazıcam takip ederseniz sevinirim

Öncelikle kolay İngilizce öğrenmek istiyorum diyenler biraz çalışmayı göze almak zorunda. Burada bahsettiğim konu, normale göre daha pratik ve hızlı İngilizce öğrenmenin püf noktaları. Bu İngilizce öğrenme yolları kendi kendine İngilizce öğrenmek , evde İngilizce öğrenmek ve internetten İngilizce öğrenmek isteyenlere oldukça faydalı olucak. Ben bunları kendim İngilizce öğrenirken , İngilizce öğrenmek için yapılması gerekenler nedir ve İngilizce öğrenmenin en iyi yöntemleri nelerdir diye araştırıp , kurslara gittiğimde kendime çıkardığım notlardan hazırladım.

İngilizce öğrenme tekniklerim Uyurken İngilizce Öğrenmek veya Yurtdışına Çıkmak tarzı değil! Bütçeniz uygun olmayabilir veya başka engeller olabilir. Burada İngilizce konuşabilmek için ve İngilizce öğrenmek için para harcamadan İngilizce öğrenme yollarından bahsedicem. Daha fazla uzatmadan İngilizce öğrenme basamaklarına bakalım ;

• yardımcı olalım
  • Ücretsiz Engly uygulaması eğlenirken İngilizce öğrenmeyi vaat ediyor. Video izlerken altyazıdaki kelimelere tıklayınca anında çevirisini gösteriyor. Mobil uygulama olduğu için istediğiniz zaman ve istediğiniz yerde çalışabilirsiniz. Üstelik ilginizi çeken videoları filtreleyip istediğiniz zorlukta izleyebiliyorsunuz. Kolay ve ücretsiz… Web sitesini incelemek isteyenler için:
    goo.gl
    Engly - Eğlenerek İngilizce Öğren
    https://goo.gl/LRZkx8

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.