Şimdi Ara

İngilizce Öğrenmek ve Geliştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İngilizce öğrenmek istiyorum. Okulda verilen ingilizce ile az biraz temelim var. Şu an Duolingo ile ilerlemeye çalışıyorum. Sizce faydalı olur mu ve ilerideki süreçte nasıl bir yol izlemeliyim ?

• Buradaki konuları bitir ondan sonra youtubeden devam. http://www.ozkancelen.com/
  • merhabalar. benim sana önerim Ellc eğitim setidir. Ben Almanca için almıştım. Görsel, metinsel, işitsel zekaları aynı anda geliştiren sistem. sürekli pratik yaptırıyor ve konu sonlarında genel tekrar yaptırıyor bu sayede kelimeleri unutmayıp daha hızlı cümle kurabiliyorsunuz. Kutu şeklinde almıştım ben bilgisayar yanımdayken usb ile çalışıyordum yokken uygulaması sayesinde telefonumdan eğitime devam ediyordum. Fiyatlarda uygun eğer düşünüyorsan öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_1923

merhabalar. benim sana önerim Ellc eğitim setidir. Ben Almanca için almıştım. Görsel, metinsel, işitsel zekaları aynı anda geliştiren sistem. sürekli pratik yaptırıyor ve konu sonlarında genel tekrar yaptırıyor bu sayede kelimeleri unutmayıp daha hızlı cümle kurabiliyorsunuz. Kutu şeklinde almıştım ben bilgisayar yanımdayken usb ile çalışıyordum yokken uygulaması sayesinde telefonumdan eğitime devam ediyordum. Fiyatlarda uygun eğer düşünüyorsan öneririm.
    Kac lira hocam dediginiz set ogrenebilir miyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 250 tl civarı bir fiyatı var hocam.Seti ben de almıştım zamanında.Beginner seviyesindeyseniz size uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Teknolojist07 -- 22 Temmuz 2018; 20:7:57 >
  • Teknolojist07 T kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkur ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.